Η έρευνα για τον πατέρα Νικόλαο συνεχίζεται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας», και ο πατήρ Δαμιανός συναντά τη Χλόη και σχεδόν απαιτεί να του ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους.
Η παρουσία του προκαλεί ερωτηματικά στον Πέτρο, όμως η Χλόη καταφέρνει να ξεγλιστρήσει. Ο πατήρ Νικόλαος ενημερώνει τη Θάλεια πως δεν εντόπισε κανένα στοιχείο για τον Στρατή Βιδάλη, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες τους ότι πρόκειται για ανύπαρκτο πρόσωπο.
Η Θάλεια φέρνει τον Παύλο αντιμέτωπο με το ψέμα του, εκείνος όμως επιμένει στην ιστορία του. Η Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται τον Αργύρη, αλλά η Δώρα καταφέρνει για μία ακόμη φορά να τον προστατεύσει.
Ο Στέφανος συνεχίζει την αυτοκαταστροφική του πορεία, προκαλώντας την Ειρήνη αλλά και την οργή της Χριστίνας. Η Κατρίν, όταν αντιλαμβάνεται την αλήθεια για τη Χλόη και τον πατέρα Νικόλαο, τη στηρίζει και της εξομολογείται τη δική της δραματική ιστορία.