Η Τίνα Μεσσαροπούλου ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα. Τι συνέβη;
Ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει με καυστικό τρόπο της εμφάνισης της Klavdia μιλώντας για περιττώματα στη σκηνή. Μετά το θρίαμβο της ελληνικής αποστολής η δημοσιογράφος τα είπε έξω από τα δόντια στην εκπομπή «Happy Day».
«Να πω τώρα κάτι, συγγνώμη, επειδή πουθενά δεν άκουσα, ένας άνθρωπος ήταν αυτός που βρέθηκε απέναντι στην Κλαυδία και είπε για τα ροδάκια στα οποία αναφέρθηκε η Μαρία Κοζάκου, τα περιττώματα, δεν ξέρω κι εγώ τι… τον πάτο του βαρελιού που φτάσαμε. Δεν θα πει κανείς το όνομα του Γιώργου Λιάγκα;», είπε η δημοσιογράφος.
Με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να σχολιάζει: «Είχα βάλει ένα στοίχημα ότι αν είναι πάνω από την 15η θέση θα βγω να πω, Μπράβο, respect τον είδαμε τον πάτο του βαρελιού και αν είναι κάτω, θα έβγαινα να πω, μια χαρά, βλέπω από μακριά τον πάτο του βαρελιού».
Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Αναστασοπούλου κατά του Λιάγκα: «Ανοίγεις το στοματάκι σου και λες…»
«Δεν είναι θέμα προβλέψεων, είναι ο τρόπος. Γιατί εκεί πρέπει να πάρεις τα περιττώματα και να τα κάνεις κολάρο», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.