Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025

Το πάρτι της σχεδιάστριας Νάντιας Δούκα, με guest τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Μια αξέχαστη βραδιά πέρασε η ταλαντούχα σχεδιάστρια Νάντια Δούκα,...

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Υπήρξαν συνεργασίες που δεν πέρασα καλά και με έριξαν ψυχολογικά»

Για τις συνεργασίες που την έριξαν ψυχολογικά, αλλά και...

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν έχει κανένα μέτρο η Αρια Καλύβα»

Παραδέχτηκε ότι δεν έπαψε να αγαπά την πρώην σύντροφό...

«Checkout» από το «Grand Hotel» για τον Κουκουράκη

Αν συμβεί αυτό, θα είναι πρωτάκουστο στα τηλεοπτικά χρονικά......

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα το έχουν! Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νέα τηλεοπτική σεζόν το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στην αυθεντική εκδοχή του, εκείνη που αγαπήθηκε από το κοινό και έφερε εντυπωσιακά νούμερα θεαματικότητας την περίοδο 2017-2020, τότε που πήρε την… κούπα ο Ντάνος.

Το κλασικό και απολύτως δοκιμασμένο σχήμα «Διάσημοι» εναντίον «Μαχητών» επανέρχεται, με τις δύο ομάδες να διατηρούν τα παραδοσιακά τους χρώματα, κόκκινο και μπλε. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ανατροπή αφορά τους ίδιους τους διασήμους. Ο Σκάι, έπειτα από τις απογοητευτικές τηλεθεάσεις της περυσινής σεζόν, όπου κυριάρχησαν tiktokers, ψιλοάγνωστες influencers και trainers της διπλανής πόρτας, έχει λάβει σαφή και αμετάκλητη απόφαση: καμία συμμετοχή προσώπων social media χωρίς πραγματική αναγνωρισιμότητα ή επαγγελματικό βάρος στον χώρο της σόουμπιζ. Η λογική «ό,τι κινείται στο Instagram μπαίνει στο “Survivor”» κατέρρευσε θεαματικά.

Οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη, φέρνοντας το ριάλιτι σε ιστορικά χαμηλά, με τηλεθεάσεις ακόμα και 3%. Γι’ αυτό η φετινή επιλογή παικτών θα ακολουθήσει εντελώς διαφορετική στρατηγική. Επίσης, δεν θα γίνει καμία προσπάθεια να «μπαλωθεί» το cast με παλιούς παίκτες, κάτι που οδήγησε συχνά σε ανακύκλωση προσώπων. Η διαφορά στον σχεδιασμό δεν είναι μόνο ποιοτική, αλλά και οικονομική. Ετσι δεν θα δαπανηθεί ούτε ευρώ για ανώνυμους influencers ή viral περσόνες των social media.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα παθιασμένα φιλιά της Κατερίνας Λιόλιου στον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Κατερίνα Λιόλιου πήγε στη Μύκονο να χαλαρώσει με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή και φίλους.

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σταθοκωστόπουλος και Σπυροπούλου υποδέχτηκαν φίλους στο καλύτερο spot της αθηναϊκής ριβιέρας

Σύσσωμη η ελληνική socialite, lifestyle πρόσωπα, αγαπημένοι δημοσιογράφοι και...

Το χωριό της Καίτης Γκρέυ στη Σάμο, στις 18 Ιουλίου, βάζει τα… γιορτινά του προς τιμήν της

Μπορεί η οικογένεια της θρυλικής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ να...
spot_img
spot_img