Θα γίνει ρειμέκ της σειράς «Η ώρα η καλή»; Η απάντηση της Αλεξάνδρας Ούστα

«Δυστυχώς με τον Πάνο Μιχαλόπουλο δεν έχουμε κρατήσει επαφή»

Η Αλεξάνδρα Ούστα υποδύθηκε την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου τρία χρόνια στη σειρά «Η ώρα η καλή» αλλά πλέον δεν έχουν καμία επαφή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η ηθοποιός μίλησε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και αυτή τη δουλειά.

Φοβήθηκες μήπως τυποποιηθείς λόγω του ρόλου σου στην «Ώρα την καλή»;

Το αναρωτήθηκα πιο παλιά, αλλά δεν με φόβισε. Άλλωστε κάθε φορά που σκεφτόμουν αυτό το πράγμα, προσπαθούσα να κυνηγήσω και να κάνω διαφορετικά πράγματα ώστε να φύγω από αυτή την λογική.

Θα ήσουν θετική στο να γίνει remake η «Ώρα η καλή»;

Δεν μπορώ να σου πω όχι και να είμαι απόλυτη σε κάτι, το οποίο δεν είναι ούτε καν ιδέα. Αν υποθέσουμε ότι μπορεί να γίνει, είμαι ανοιχτή στο να το συζητήσω.

Με τον τηλεοπτικό σου πατέρα στη σειρά, τον Πάνο Μιχαλόπουλο, σήμερα έχετε επαφές;

Δυστυχώς με τον Πάνο Μιχαλόπουλο δεν έχουμε κρατήσει επαφή, είναι λίγοι οι άνθρωποι με τους οποίους έχω επαφή. Μπορεί να τους έχω δει σε μια παράσταση, να έχουμε συναντηθεί κάπου αλλού. Δεν θέλω να το πω σαν δικαιολογία, αλλά τότε ήμουν αρκετά μικρή για να κινήσω τα νήματα ώστε να υπάρξει κάποια σύνδεση μετά. Περάσαμε τόσο καλά πάντως ώστε ακόμη και αν βρεθούμε με κάποιον που είχαμε δουλέψει στη σειρά , παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια είναι ωραία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...