Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025

Αποφοίτησαν οι κόρες γνωστού ζευγαριού της σόουμπιζ

Οι δύο όμορφες κοπέλες της φωτογραφίες αποφοίτησαν και η...

«Ο Θανάσης Βέγγος το ’70 που φαλίρισε, έχασε το σπίτι του»

Η ζωή του Θανάση Βέγγου μεταφέρεται σε κόμικ από...

Τσακωτός σε αλκοτέστ γνωστός ηθοποιός

Στα μαλακά έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Α.Κ., που έγινε...

Η επανασύνδεση καλά κρατεί! Το ζευγάρι με το γιο του κάνουν διακοπές...

Το γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του και όπως όλα δείχνε πολύ καλά έκανε.

«Μαμά-δες» και του χρόνου με μόνιμη παρουσιάστρια

«Οι Μαμά-δες» αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό, για αυτό παραμένουν στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, και μάλιστα με μόνιμη παρουσιάστρια! Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα γίνει οντισιόν για να επιλεγεί από τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης η σταθερή οικοδέσποινα της τρυφερής εκπομπής.

Η ανατροπή που σημειώθηκε σχετικά με το μέλλον της εκπομπής «Μαμά-δες» ικανοποίησε πολλούς στην κρατική τηλεόραση. Παρότι υπήρχαν σκέψεις για να ρίξει αυλαία η παραγωγή ύστερα από τρεις σεζόν, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ ετοιμάζεται να επιστρέψει για τέταρτη χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ζωή Κρονάκη, στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, ενώ ακολούθησε μια νέα προσέγγιση, με κάθε επεισόδιο να παρουσιάζεται από διαφορετική γκεστ παρουσιάστρια από τον καλλιτεχνικό χώρο, η οποία όμως είναι και η ίδια μαμά και ξέρει τι σημαίνει η φροντίδα ενός παιδιού.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ωστόσο φτάνει στο τέλος του φέτος και η εκπομπή ετοιμάζεται να επιστρέψει στο αρχικό της φορμάτ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι «Μαμά-δες» θα συνεχιστούν με καινούργιο πρόσωπο στην παρουσίαση. Υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν, βέβαια, ότι το πρόσωπο έχει ήδη βρεθεί και οι συζητήσεις για την τελική συμφωνία βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα παθιασμένα φιλιά της Κατερίνας Λιόλιου στον σύντροφό της στη Μύκονο

Η Κατερίνα Λιόλιου πήγε στη Μύκονο να χαλαρώσει με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή και φίλους.

Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα με τα 1.024 καράτια στην Ψαρού

Οπίσθια και κοσμήματα σε... πρώτο πλάνο στον «πλανήτη» Μύκονος....

Συμπλήρωσε 20 χρόνια γάμου γνωστή ηθοποιός – Το μήνυμά της

Η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε την 20η επέτειο γάμου της και συνεχίζει να είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

Πικάντικες λεπτομέρειες για τη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον παντρεμένο εραστή της

«Γαργαλιστικές» λεπτομέρειες για την ερωτική σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα...

Η Άννα Φόνσου στα 86 της σβήνει τα κεράκια της τούρτας φορώντας το μπικίνι της

Η Άννα Φόνσου είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με την οικογένειά της.

Χρήστος Κούγιας: «Οι γονείς μου ήταν καλοί και πολύ κακοί γονείς, δεν έπρεπε να μπαίνω στη μέση»

Ο Χρήστος Κούγιας λίγο καιρό μετά την απώλεια του πατέρα του παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου στο Youtube και μίλησε για όλα.

Τι τζέντλεμαν! Προσέχει τη σύζυγο βάζοντάς της αντηλιακό

Γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο
spot_img
spot_img