«Άγιος έρωτας»: Η Καλλιόπη επιστρέφει σε ημιθανή κατάσταση στο Μαύρο Λιθάρι

Η εμπιστοσύνη της Θάλειας στον Κυριάκο κλονίζεται όταν ανακαλύπτει μια ιδιόχειρη διαθήκη της αδελφής της

Πολλές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Μετά από την ανακάλυψη της διαθήκης της Κατρίν, ο Κυριάκος παλεύει να πείσει τη Θάλεια για την αθωότητά του, ενώ την παρακινεί να παραδώσει τη διαθήκη στον Σαμαρτζή. Ο Χάρης σε μια άτυπη εξομολόγηση, αποκαλύπτει στον πατέρα Νικόλαο όλη την αλήθεια για τα εγκλήματα του Παύλου, καθώς και τη συμβολή του ιδίου στην «εξαφάνιση» του ενωμοτάρχη Βλάση Βασιλειάδη.

Ο πατήρ Νικόλαος μιλάει στη Χλόη και την ενημερώνει ότι πρόκειται να κάνει κάτι που θα ενοχοποιήσει τον πατέρα της. Από την άλλη, ο Παύλος προσπαθεί να πλησιάσει τη Θάλεια, παριστάνοντας τον σύμμαχο, ενώ αργότερα, παρουσιάζεται στην Ολυμπία στο σχολείο, απαιτώντας εξηγήσεις για τη σχέση που αναπτύσσει με τη Δώρα.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος φεύγει για την Αθήνα, με σκοπό να βρει δικηγόρο για τον Κυριάκο και να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια, ενώ η Καλλιόπη, επιστρέφει σε ημιθανή κατάσταση στο Μαύρο Λιθάρι, ζητώντας να δει τη Δώρα. Τέλος, ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται τον Νικηφόρο στη χωροφυλακή, προκειμένου να προβεί σε αποκαλύψεις που θα βάλουν στο στόχαστρο τον πραγματικό δολοφόνο της Κατρίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...