Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Νάνσυ Μπούκλη και η αδίστακτη πεθερά της Μαρία Τζομπανάκη

Λίγα λόγια για την ιστορία της Ιουλίας

Η Νάνσυ Μπούκλη αντιμέτωπη με την «αδίστακτη» πεθερά Μαρία Τζομπανάκη, στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον «Σασμό».

Το Φθινόπωρο έρχεται η νέα μεγάλη σειρά του Alpha «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι», βασισμένη στο best seller ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά.

Η σειρά ακολουθεί τις 5 κόρες της Θεοδώρας να παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, μακριά από το σπίτι δίπλα στο ποτάμι και να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Η Νάνσυ Μπούκλη δίνει σάρκα και οστά στην δεύτερη κόρη της Θεοδώρας, την Ιουλία: Μια γυναίκα με γλυκό βλέμμα και σπάνια εσωτερική δύναμη, που δεν υψώνει τη φωνή της, αλλά αντέχει. Που παρότι δεν έχει προίκα ή ξεχωριστή καταγωγή, έχει κάτι ασύγκριτα πιο πολύτιμο: καρδιά. Δίπλα της, ο Μιχάλης Τιτόπουλος, στον ρόλο του συζύγου της, Φωκά, αποτυπώνει ιδανικά τον εσωτερικό διχασμό ενός άντρα που προσπαθεί να σταθεί ανάμεσα στη γυναίκα που αγαπά και στη μητέρα που τον χειραγωγεί.

Κομβικό ρόλο στην ιστορία παίζει η Ευανθία, η μητέρα του Φωκά — ένας χαρακτήρας σκληρός και βαθιά ελεγκτικός. Την υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη, σε μια εντυπωσιακή επιστροφή μετά τον καθηλωτικό της ρόλο στον «Σασμό». Η Μαρία Τζομπανάκη φέρνει στην Ευανθία το μεγαλείο και τη σκοτεινιά μιας γυναίκας που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι ο γιος της επέλεξε μια “ταπεινή” νύφη. Με υπολογισμένα βήματα και ψυχρή λογική, προσπαθεί να διαλύσει τον γάμο του γιου της, θεωρώντας πως “κάνει το σωστό”.

Λίγα λόγια για την ιστορία της Ιουλίας

Η Ιουλία με τον Φωκά είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που ζει στη Θεσσαλονίκη – τόπο καταγωγής του Φωκά – και προσπαθούν να στήσουν το σπιτικό τους. Ωστόσο, η χειριστική και αυταρχική μητέρα του Φωκά, η Ευανθία, δεν θέλει την Ιουλία για νύφη της επειδή θεωρεί πως ο γιος της αξίζει καλύτερα, μιας και η Ιουλία προέρχεται από ένα χωριό κοντά στον Όλυμπο και δεν έχει προίκα. Καταστρώνει διάφορα σχέδια για να τους δημιουργεί προβλήματα, με απώτερο στόχο να τους χωρίσει οριστικά. Η αγάπη της Ιουλίας για τον Φωκά όμως είναι τόσο δυνατή που καταφέρνει να κατατροπώσει όλα τα σχέδια της Ευανθίας.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα