Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Απασφάλισε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Βαρέθηκα να μιλάμε για τα κιλά και το σώμα!»

«Αφήστε μας να ζήσουμε!»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» συζητούσαν για το νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της η Σοφία Μουτίδου και αναφέρεται στις προσπάθειες της να χάσει κιλά και να απαλλαγεί από την τροφοεξάρτηση που έχει.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε για το πόσο έντονα η κοινωνία ασχολείται με τα κιλά και το σώμα.

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει συνέχεια, είτε είναι το Youtube, είτε είναι το Tik Tok, να μιλάμε συνέχεια για τα κιλά και το σώμα. Εγώ βαρέθηκα! Βαρέθηκα να συζητάμε συνέχεια για τα σώματά μας. Γιατί πρέπει να το συζητάμε; Να ξεκαθαρίσουμε ότι σε επίπεδο σκευασμάτων, μόνο γιατρός! Κανένας άλλος! Εγώ δεν δέχομαι από κανέναν άλλον συμβουλές! Γιατί είμαι και μάνα, είμαι και υπεύθυνη! Δεν θέλω να ακούσω κανέναν να μου λέει συμβουλές για τα σκευάσματα, θα πάω στον γιατρό μου, εαν και εφόσον χρειάζεται να πάρω κάτι, γιατί έχω κάποια ασθένεια, αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις».

«Όποιος θέλει να χάσει ή να πάρει κιλά, γιατί υπάρχουν και τα δύο σε αυτή τη ζωή, θα ακολουθήσει τις οδηγίες ενός ειδικού, θα κάνει τη γυμναστική του θα ακούσει τον γιατρό του. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχώς, ανοίγοντας τα social πέφτω πάνω σε βίντεο που όλοι διαπραγματεύονται το σώμα. Ας πούμε και τίποτα άλλο σε αυτή τη ζωή. Διαρκώς κριτικάρουμε τα σώματα, μιλάμε για αυτά, ασχολούμαστε με τα κιλά, μας έχει γίνει άγχος πια!» πρόσθεσε στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Τα κοινωνικά δίκτυα φταίνε που έχουν γίνει καθρέφτης. Δεν θέλω άλλο με τα κιλά, δεν θέλω! Και τι να κάνετε και πώς να το κάνετε. Ανεβείτε 50 σκαλοπάτια, μείνετε νηστικοί 50 ώρες, πιείτε 800 κιλά νερό, ε αφήστε μας να ζήσουμε!» κατέληξε η γνωστή δημοσιογράφος στο ξέσπασμά της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα