Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Καλό φθινόπωρο με… ειδήσεις

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της 1ης Σεπτεμβρίου!

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της 1ης Σεπτεμβρίου! Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει πλέον για τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές της μικρής οθόνης, και τόσο παλιές εκπομπές όσο και φρέσκες παραγωγές «σκάνε μύτη» στο γυαλί.

Με σταθερό προσανατολισμό για έξι συνεχείς σεζόν στη μάχιμη ενημέρωση η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» συνεχίζει να αναδεικνύει τόσο τις προκλήσεις όσο και τις ευκαιρίες της καθημερινότητας. Από σήμερα, Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 05.40, στην παρουσίαση της εκπομπής επιστρέφουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Με αμεσότητα διαμορφώνουν ένα ενημερωτικό περιβάλλον που δημιουργεί μια ουσιαστική επαφή με το κοινό. Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκυρες αναλύσεις, ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους τους «διαμορφωτές» της επικαιρότητας, η «Κοινωνία ώρα Mega» παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, να προβληματίζει και να κινητοποιεί.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη

Στην ανανεωμένη «Πρωινή Ζώνη» του Action 24 o Nίκος Υποφάντης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου έρχονται από σήμερα για να μας πουν την πρώτη «καλημέρα», και κάθε πρωί στις 06.00. Οι δύο παρουσιαστές μάς ξεναγούν στον κόσμο της ενημέρωσης για όλα τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας, με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της πολιτικής και της κοινωνίας. Πάντα με αμεσότητα, εγκυρότητα, δυναμισμό και χιούμορ περιγράφουν, αποκαλύπτουν και αναλύουν όλα τα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Μαζί τους στην ξεχωριστή τους στήλη ο Γιάννης Παπαγιάννης και ο Νίκος Σβέρκος, οι οποίοι θα συνεχίσουν σταθερά να αποκαλύπτουν τα παρασκήνια της πολιτικής και των κομμάτων. Πρεμιέρα, όμως, σήμερα στις 13.00 και για το «LIVE NOW» με τον Γιώργο Κακούση και τη Νικολέττα Κρητικού στο ΕΡΤNEWS.

Ο Γιώργος Κακούσης και η Νικολέττα Κρητικού
Ο Nίκος Υποφάντης και η Αλεξάνδρα Καϋμένου

Η νέα εκπομπή του ΕΡΤNEWS χτυπά στον παλμό της επικαιρότητας. Με ταχύτητα, με πλήρη κάλυψη όλης της ειδησεογραφίας, με τις ειδήσεις έτσι όπως είναι. Κάθε μέρα ο Γιώργος Κακούσης και η Νικολέττα Κρητικού ανοίγουν το παράθυρο στις εξελίξεις και συζητούν όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που μας απασχολούν. Με άμεσο λόγο, γρήγορο ρυθμό και ζωντανές συνδέσεις δίνουν την ενημέρωση που χρειάζεσαι, τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Σήμερα, επίσης, στις 17.45 βγαίνει στον αέρα και η νέα πολυαναμενόμενη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τίτλο «Power talk», ενώ μία εβδομάδα αργότερα (τη Δευτέρα 8/9) θα ακολουθήσει η καθημερινή εκπομπή «Το’ χουμε!» του Κώστα Τσουρού, η οποία θα αρχίζει (περίπου) στις 14.45.

Η Τατιάνα Στεφανίδου

Στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου θα βρίσκονται τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, ο Παναγιώτης Σουρέλης, η Αρια Καλύβα και ο Γιάννης Μακρυγιάννης, οι οποίοι θα ανοίγουν την ατζέντα της ενημέρωσης και θα τροφοδοτούν τον διάλογο με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την κοινωνική και την πολιτική ζωή.

Σημαντική για την εξέλιξη της εκπομπής θα είναι και η συμμετοχή των τηλεθεατών, οι οποίοι θα ψηφίζουν μέσω ειδικής εφαρμογής από το κινητό τους τηλέφωνο στα ερωτήματα που θα τίθενται καθημερινά. Ακόμα, θα σχολιάζουν μέσα από τους λογαριασμούς της εκπομπής στα social media, ενώ τα μηνύματά τους θα προβάλλονται στον τηλεοπτικό «αέρα» του «Power Talk». Τέλος, απόψε στις 19.45, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» επιστρέφει η Ράνια Τζίμα, και στον βασικό σχολιασμό ο Γιάννης Πρετεντέρης. Οι ειδήσεις με τη Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου από Παρασκευή έως Κυριακή θα συνεχίσουν να κρατούν το κοινό ενήμερο καθημερινά.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα