Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ποιοι ήπιαν στις πρεμιέρες γλυκό και πικρό καφέ

Η μάχη της τηλεθέασης στην πρωϊνή και μεσημεριανή ζώνη της μικρής οθόνης

Ποιοι γέλασαν και ποιοι έκλαψαν με τα πρώτα ραβασάκια της Nielsen; Πρεμιέρα για τις πρωινές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, και άλλοι πήραν κεφάλι, άλλοι κατάπιαν φαρμάκι και άλλοι το έριξαν στους χορούς. Σίγουρα ο Παναγιώτης Στάθης και η Κατερίνα Καινούργιου μπορούν να χαίρονται, για πολλούς λόγους!

Η νέα τηλεοπτική σεζόν άρχισε δυναμικά για την πρωινή ζώνη, με τα κανάλια να ρίχνονται στη μάχη της τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το ανανεωμένο «Καλημέρα, Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με τον Παναγιώτη Στάθη και την Αννα Λιβαθινού στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη, έκανε πρεμιέρα με ποσοστό 12,1%, δείχνοντας ότι το κοινό παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις αλλαγές στη σύνθεση και στο ύφος της εκπομπής.

Στον Alpha, το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε με ισχυρή παρουσία, συγκεντρώνοντας 15,2%, επίδοση που το έφερε στην κορυφή της πρωινής ζώνης ενώ η ΕΡΤ1 με το «Νωρίς Νωρίς» με τους Κατσούλη και Ηλιάκη συγκέντρωσε 5,5%. Η «μάχη» των πρωινών αναμένεται έντονη και τις επόμενες ημέρες, καθώς τα κανάλια επιχειρούν να κερδίσουν το κοινό με νέα πρόσωπα, φρέσκες ιδέες και ανανεωμένο περιεχόμενο. Με έντονο ανταγωνισμό άρχισε η φετινή σεζόν στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης και στις ψυχαγωγικές εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα με στόχο να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον ανανεωμένο Λιάγκα ακολούθησε με 14,4%, ενώ σε κοντινή απόσταση κινήθηκε το «Buongiorno» της Σκορδά με 14%.

Οι πρώην σύζυγοι βρέθηκαν αντιμέτωποι αρκετά τέταρτα στην αρένα της τηλεθέασης. Το «Breakfast@Star» με τους Χατζίδου και Παύλου συγκέντρωσε 9,3% και έχει συγκεκριμένη πελατεία χρόνια, ενώ στην ΕΡΤ1 η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» σημείωσε 5,1%, με τους Σεργουλόπουλο και Μελιτά να έχουν πλέον καθιερωμένο κοινό. Από την άλλη η μεσημεριανή ζώνη υποδέχτηκε και αυτή νέες πρεμιέρες με έντονο ανταγωνισμό και ενδιαφέροντα αποτελέσματα στην τηλεθέαση. Η εκπομπή «Αποκαλύψεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, κατέγραψε ποσοστό 11,4% και απέναντί του η έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημείωσε 9,3%, επιβεβαιώνοντας πως εξακολουθεί να διαθέτει το δικό της πιστό κοινό στη μεσημεριανή ζώνη, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Κερδισμένη η Καινούργιου

Δεν βάφει τις ρίζες των μαλλιών της, δεν βάφει τα νύχια της, δεν κάνει βαρύ μακιγιάζ και γενικότερα προσέχει πολύ τα βήματα της στο πλατό με τα τακούνια της… Και αν σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό, αλλά πήγε μέχρι την Πάρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, τους θερινούς μήνες, ο αγαπημένος της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, ο άνδρας της, όπως τον αποκαλεί η ίδια, τότε κάτι όμορφο τρέχει για την Κατερίνα Καινούργιου που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τηλεθέασης, βρέθηκε στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνα» στον Alpha στην κορυφή με ποσοστό 18,7%

Οπως φαίνεται, πρόκειται να την επισκεφτεί ο πελαργός και σύντομα θα γίνει ο γάμος της με τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά και της έχει βάλει και μονόπετρο δαχτυλίδι. Πάντως, την Κατερίνα την αιφνιδίασε το πρωί της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος με ερώτησή του… Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν την παρουσιάστρια να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι διάβασε κάτι ευχάριστο για την ίδια και θα χαιρόταν πολύ αν μάθαινε ότι ισχύει.

«Να ρωτήσω και κάτι, ανθρώπινα, επειδή είναι η πρώτη φορά;» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε: «Διάβασα κάτι ευχάριστο για εσάς, ότι είστε έγκυος. Θα χαρώ πάρα πολύ αν ισχύει» είπε ο ποινικολόγος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Κύριε Δημητρακόπουλε, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Οταν είναι η ώρα και πρέπει και αν, θα είμαι η πρώτη που θα το μοιραστώ με τους τηλεθεατές. Ξέρω ότι το λέτε από την καρδιά σας. Το είπατε πολύ γλυκά και το εκτιμώ πολύ». Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει οικογένεια και παιδί, και είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου της.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα