Η Κατερίνα Καραβάτου και το 2026 στον ANT1

Η επιστροφή της Κατερίνα Καραβάτου είναι θέμα χρόνου...

Κοντός ψαλμός αλληλούια… Σε ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας έως τον Οκτώβριο του 2026 προχωρούν ο ΑΝΤ1 και η Κατερίνα Καραβάτου, με την επιστροφή της παρουσιάστριας στον αέρα του καναλιού να είναι θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καραβάτου θα συνεχίσει με νέο ετήσιο συμβόλαιο, με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει «κλειδώσει» και να απομένει η τελική υπογραφή. Ηδη η παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε σπέσιαλ επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» ως ένα από τα νέα πρόσωπα του ΑΝΤ1.

Οπως ακούγεται, το νέο deal θα έχει διάρκεια ενός έτους για όλη τη φετινή σεζόν, το καλοκαίρι και έως τον επόμενο Οκτώβριο. Επικρατέστερο σενάριο -αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή- είναι ο ΑΝΤ1 να ενεργοποιήσει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου από τον Ιανουάριο και η παρουσιάστρια να αναλάβει τα ηνία με νέα εκπομπή τα μεσημέρια του weekend!

Μέσα σε όλα αυτά η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» ξεκαθαρίζοντας ορισμένα πράγματα: «Η δική μου συμφωνία με τον ΑΝΤ1 δεν έχει καμία σχέση με την Ελένη Τσολάκη και το πρωινό της μαγκαζίνο το Σαββατοκύριακο.

Δεν εμπλέκονται αυτά τα δύο πράγματα με κανέναν τρόπο. Εγώ έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου, έχω συμφωνήσει κάτι άλλο με το κανάλι» ήταν τα λόγια της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...