Τσιμτσιλή: «Στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή» – Μεσσαροπούλου: «Γιατί δεν το λες;»

«Γιατί δεν το λες; Ήταν κράτος εν κράτει»

Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο προσκήνιο ο Αντώνης Λουδάρος και πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμπαρουσίαζε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όταν ρωτήθηκε η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν γνωρίζει τι χρήματα έπαιρνε καθώς δεν του τα έδινε η ίδια.

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day». Η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε αρχικά: «Τι εννοεί “δεν ήξερα το budget”; Ήταν εκπομπή no budget. Επίσης, είπε ότι της επέβαλε άνθρωπο το κανάλι;».
Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Δεν ξέρω σε ποια περίοδο αναφέρεται, εδώ πάντως στον Alpha η Κωνσταντίνα ήταν αρκετά ισχυρή. Δεν νομίζω ότι μπορούσε κάποιος να της επιβάλει κάποιον. Τώρα δεν ξέρω, μπορεί σε άλλο κανάλι που πήγε να μην είχε αυτές τις δυνατότητες».
«Γιατί δεν το λες; Ήταν κράτος εν κράτει. Παιδιά, γιατί επανέρχεται και ξαναεπανέρχεται σε τέτοιες δηλώσεις, που στην πραγματικότητα μόνο κακό της κάνουν; Δόξα τω Θεώ, ξέρουμε, θυμόμαστε, ήμασταν στο ρεπορτάζ, έχουμε μνήμη. Το να επαναφέρεις πράγματα που δεν είναι προς τιμήν σου εκείνο το διάστημα… για ποιον λόγο τώρα ξύνει πληγές;», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Το θέμα δεν είναι να αλλάξεις αυτά που έχουν γίνει, γιατί θέλεις να τα θυμάσαι αλλιώς. Η πραγματικότητα έχει έναν τρόπο ύπαρξης. Μπορείς να πεις ότι είναι ένας κύκλος που έκλεισε, έχουμε προχωρήσει», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Τι το απαντάς; Ασ’ το να περάσει. Τρώγεται να απαντήσει σε κάτι που θα το σχολιάζουμε πάλι έναν μήνα και θα στεναχωριέται. […] Τι ήταν τότε η Κωνσταντίνα; Άσχετη ήταν. Ένα κοριτσάκι που πρωτοξεκινούσε και εμφανίστηκε από το πουθενά. […] Πόσοι άνθρωποι απολύθηκαν εξαιτίας της Κωνσταντίνας; Δόξα τω Θεώ υπάρχουν άνθρωποι που το θυμόμαστε όλο αυτό, το ζήσαμε», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.