Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

«Μία νύχτα μόνο» spoiler: Ο Σταύρος προσεγγίζει την Αρετή αψηφώντας τον Οδυσσέα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Μία νύχτα μόνο» στα...

Ναταλία Καποδίστρια: «Το κράτος δεν συνέχισε το έργο του Καποδίστρια»

Στο επίκεντρο της προσοχής όλων βρίσκεται αυτήν την περίοδο η νέα ταινία του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, βασισμένη στη ζωή και στο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας. 

«Άγιος έρωτας»: Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο τη Δευτέρα – Δείτε απόσπασμα

Ο «Άγιος έρωτας» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου εκτάκτως στις 22:00, με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.

Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Κουμπάρες Α.Ε. με τον «μάγο» του...

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση του ιστορικού νυχτερινού κέντρου Αθηνών Αρένα, πίσω από την οποία βρίσκεται μια γυναικεία «συμμαχία» με «άρωμα» χρήματος, φιλίας και φιλοδοξίας για απόλυτη κυριαρχία στο night life της πρωτεύουσας.

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχα βαριά κατάθλιψη όταν έπαιζα στο “Μαρία η άσχημη”»

Μια ειλικρινής εξομολόγηση

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha, ανοίγοντας την καρδιά της για προσωπικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στη συμμετοχή της αδελφής της, Μπέττυς, στην παρουσίαση των τραγουδιών για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, όσο και στη δύσκολη ψυχολογική περίοδο που βίωσε όταν πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Αρχικά, αποκάλυψε πως “δεν την είδα την Μπέττυ στη βραδιά της Eurovision, δεν το ‘ξερα. Μιλήσαμε πρόσφατα αλλά δεν μου είπε ότι τότε θα είναι η παρουσίαση. Εγώ δεν ανοίγω την τηλεόραση”.

Στη συνέχεια, σημείωσε: “Δεν στεναχωριέμαι για τον εαυτό μου, όταν δέχομαι σχόλια, θα στενοχωρηθώ για την Μπέττυ; Το ξέρω το παιχνίδι πως παίζεται, όπως και η Μπέττυ το ξέρει και φαντάζομαι ότι ούτε και αυτή στεναχωριέται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν στενοχωρηθεί, θα με πάρει τηλέφωνο για να το συζητήσουμε”.

Σε ερώτηση του ρεπόρτερ αν υπήρξε περίοδος που δυσκολευόταν ακόμη και να γελάσει, η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Τότε που έπαιζα στη σειρά «Μαρία η άσχημη» είχα κατάθλιψη, βαριά. Το καταλάβατε;”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Ιωάννου και Αλιόσα Γκρίσιν – Ο πρώτος χρυσός αλλά μυστικός γάμος της χρονιάς

Κουφέτα αγάπης για την εικαστικό κόρη του μαικήνα Δάκη...

Σας θυμίζει κάποιον; Είναι ολόιδιος ο πατέρας του και πετυχημένος πρωταγωνιστής της χώρας μας

Πατέρας και γιος έκαναν βραδινή έξοδο και τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Χώρισε η Αννίτα Πάνια; Η απάντησή της on camera

Η Αννίτα Πάνια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά απάντησε και στα δημοσιεύματα περί χωρισμού της με τον Νίκο Σαμοΐλη.