Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

Η Άννα Φλωρινιώτη στην Espresso: Άρχισα να εργάζομαι για να μην πάρω...

Όταν η απώλεια έγινε βάρος ασήκωτο, η δουλειά έγινε τρόπος να αναπνέει. Η Αννα Φλωρινιώτη βυθίστηκε στο πένθος, όταν μέσα σε δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της αλλά και τον αδερφό της ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία – Το παρελθόν επιστρέφει

Η Βάσια Μαυράκη έκανε τις προβλέψεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας.

Περιζήτητη Ρίκα Διαλυνά

Με δύο διαφορετικές προτάσεις για την τηλεόραση και το θέατρο προσπάθησαν να μεταπείσουν την «αιώνια» καλλονή του ελληνικού σινεμά Ρίκα Διαλυνά γνωστά πρόσωπα, προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Αναστάσης Ροϊλός: «Με τους συναδέλφους και τα παιδιά έχουμε δημιουργήσει κάτι σαν...

Ο Αναστάσης Ροιλός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σειρά «Μπαμπά σ’αγαπώ» και στο πώς περνάει στα γυρίσματα με τον τηλεοπτικό του γιο.

Τριαντάφυλλος για Gio στο Survivor: «Μπαντάνα και ατάκες μου… Ντάφυ δεν γίνεται»

Reality και ατάκες

Τη δική του πρώτη εικόνα για τον φετινό κύκλο του Survivor, με τις ομάδες Αθηναίων και Επαρχιωτών, έδωσε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Ο τραγουδιστής στάθηκε ιδιαίτερα στον Gio, αλλά και στο ότι το στοιχείο του reality είναι αυτό που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

«Ο Gio το έχει παίξει πολύ ωραία. Το πάει πολύ καλά. Την μπαντάνα όπως την έβαζα εγώ τη βάζει, λέει τις ατάκες μου, Ντάφυ δεν μπορεί να γίνει. Έχω δει φέτος ότι αυτός που τρώει τα ωμά, πάει να κάνει τον Κόρο, ένας άλλος δημοσιογράφος, πάει να κάνει τον Τζέιμς. Δεν γίνεται αυτό», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Για το περιστατικό με τον Γιώργο Λιανό, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε: «Εμάς ό,τι μας ρωτούσε ο Γιώργος Λιανός απαντούσαμε. Σεβόμασταν τον παρουσιαστή, σεβόμασταν την παραγωγή. Τώρα ήταν στημένο, δεν ήταν; Ο κόσμος reality θέλει».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα επέστρεφε ξανά στο παιχνίδι, λέγοντας: «Δεν θα πήγαινα ξανά. Αν πήγαινα θα ήταν για δυο μέρες. Αφιλοκερδώς για την πλάκα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Με κορυφαίο οφθαλμίατρο η χήρα του Παναγόπουλου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του...

Ο… χάρτινος πύργος του εγχώριου life style

Οι τρεις εκδότες που διαμόρφωσαν κοσμοαντίληψη και τα έχασαν...

Στο χωριό του Δουρή

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο Μανώλης Δουρής, ο...

Δ. Αβραμόπουλος για το διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου: «Δεν το βλέπω με πικρία»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Βίβιαν Σπανούδη υπήρξαν παντρεμένοι...

Ιωάννα Τούνη: Έλληνες στη Σαουδική Αραβία την κατήγγειλαν στις Αρχές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για αναρτήσεις της

Επώνυμη καταγγελία που αφορά το περιεχόμενο αναρτήσεων της Ιωάννας...

Τα παθιασμένα φιλιά Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον σύζυγό της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Πώς η Βίσση των 70 Μαΐων βγήκε στην ερωτική σύνταξη

Πώς η 70χρονη πλέον Άννα Βίσση κατάφερε να πάρει…...

«Πλήρωσε διατροφή να τελειώνουμε»

Η δικαστική κόντρα της Γουάντα Νάρα (φωτό) με τον...