Ναταλία Γερμανού: Πήρε τηλέφωνο τον πρώην της στον αέρα – «Κάποτε μου έπαιρνες κι ένα δώρο»

Τηλεφώνημα με χιούμορ

Ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1), ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, η παρουσιάστρια τηλεφώνησε στον αέρα στον πρώην σύντροφό της, Θάνο Καλλίρη, για να του ευχηθεί για την ονομαστική του γιορτή.

«Θανούλη μου, σε πήρα για χρόνια πολλά!», είπε η Ναταλία Γερμανού, μόλις ο τραγουδιστής απάντησε στην κλήση.

«Ναταλάκι μου; Πώς κι έτσι τέτοια ώρα; Δεν έχεις εκπομπή;», αναρωτήθηκε εκείνος έκπληκτος, με τη Ναταλία Γερμανού να επιχειρεί να τον πειράξει.

«Δεν έχω πια», του είπε χαρακτηριστικά.

«Τι εννοείς δεν έχεις πια; Ποιον θα πλακώσω στο ξύλο, πες μου», απάντησε ο Θάνος Καλλίρης στο ίδιο ύφος.

«Κανέναν, αγάπη μου. Με μεταφέρανε στη βραδινή ζώνη, μας πήγαν όλους μετά το δελτίο ειδήσεων πια, prime time… Είπαμε να σε πάρουμε όλοι μαζί τηλέφωνο για να σου πούμε χρόνια πολλά! Δεν μας έβλεπες, σε τσάκωσα αδιάβαστο», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Στο κλείσιμο της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας στον αέρα του “Καλύτερα δε Γίνεται”, ο τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία για μια ακόμη ατάκα, λέγοντας με χιούμορ: «Κάποτε μου έπαιρνες κι ένα δώρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...