Σούπερ Κική για τους γονείς της: «Εκείνοι πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη – Δεν φταίει το παιδί»

Ξέσπασμα για γονείς

Η Σούπερ Κική βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Real View».

Η γνωστή influencer μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τους γονείς της, τονίζοντας πως θεωρεί ότι εκείνοι είναι που οφείλουν να της ζητήσουν συγγνώμη.

«Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει πάρα πολύ. Κυρίως η μάνα μου, ενώ ο πατέρας μου χαίρεται να με βλέπει στην τηλεόραση. Η μάνα μου με έχει στηρίξει αδιανόητα και πάντα με σεβόταν. Ήμουν ήσυχη γενικά, μην ακούτε διάφορα», είπε η Σούπερ Κική.

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε στιγμή που θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς της, απάντησε με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, υποστηρίζοντας πως πολλές φορές η ευθύνη δεν μπορεί να μεταφέρεται στο παιδί.

«Να ζητήσω συγγνώμη στη μάνα μου; Η μάνα μου κι ο πατέρας μου πρέπει να μου ζητήσουν. Τι λες ρε; Γιατί πρέπει να φταίει το παιδί για τις μ@@@ς που κάνεις; Οι γονείς φταίνε σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Εκεί είναι τα προβλήματα. Δεν γίνεται να γίνεται όποιος να’ ναι γονιός. Η μάνα μου μου έχει ζητήσει. Ο περισσότερος κόσμος έχει αδιανόητες ενοχές για τους γονείς και δεν τους κατηγορούν για τίποτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουτσουμπή όταν είδε την κόρη του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει από το απόγευμα της 3ης...

Το μπιμπελό της TV με έσοδα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Η Modern Cinderella, το φαινόμενο των social media με...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.