Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου, 2026

Πένθος για τον Κούλλη Νικολάου – Έχασε τον αδελφό του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κούλλης Νικολάου καθώς έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο συγκινητικά λόγια στο facebook.

Λεωφορείο με μαθητές συγκρούστηκε με βαν στη Χαλκιδική

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Χαλκιδική, όταν ένα βαν συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο.

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Θα ήθελα πολύ να αγκαλιάσω ξανά τους γονείς μου»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του.

Στο σφυρί το «παλάτι» No2 του Μάκη Χριστοδουλόπουλου

Επιστρέφει ο εφιάλτης των πλειστηριασμών για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είχε χάσει ένα διώροφο σπίτι στην Κηφισιά μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει εκ νέου το ηλεκτρονικό «σφυρί» για ακίνητα του ίδιου και της συζύγου του στην περιοχή της Αιγιαλείας.

Η αποκάλυψη Λούλη on air: «Ήταν κακοποιητικός» – Η αμηχανία των Σεργουλόπουλου – Μελιτά

«Σήμερα αυτά που έκανε δεν μπορούν να σταθούν στο θέατρο θα τον πήγαιναν μέσα»

Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αείμνηστο Λευτέρη Βογιατζή με τον οποίο είχαν συνεργαστεί.

«Τον Λευτέρη Βογιατζή όμως τον έχουμε έναν δημιουργό ο οποίος είναι πάνω από όλους», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με τον Χρήστο Λούλη να σχολιάζει: «Είναι και λίγο υπερβολή που κάνουμε ειδικά όταν κάποιος έχει φύγει από τη ζωή. Κάνουμε μια υπερβολή όλοι μας που τον κάπως θεοποιούμε. Δεν ήταν θεός ο Λευτέρης, ήταν σπουδαίος. Ήταν απ’ τους πιο σπουδαίους. Σίγουρα μέσα στους τρεις πιο σπουδαίους θέατρα ανθρώπους των τελευταίων 50 χρόνων θα το πω εγώ. Αλλά ήταν σίγουρα ένας άνθρωπος ο οποίος δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και ένας άνθρωπος ο οποίος πάλευε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό του γιατί ήθελε και αυτός να εισχωρήσει βαθιά στο πυρήνα των πραγμάτων. Να μην υπάρχει κανένα φτιασίδι».

«Αν υπήρχε ας πούμε ρε παιδί μου μια τότε μια καταγγελία για βίαιη συμπεριφορά του δημιουργού», τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Κατευθείαν θα τον πηγαίναν έτσι μέσα. Δεν θα μπορούσε να σταθεί. Αυτό που έκανε ο Λευτέρης δεν θα μπορούσε να σταθούν τώρα στο θέατρο. Θα τον πηγαίνανε μέσα. Όχι δεν έκανε κάτι εννοώ συμβολικά δεν έκανε κάτι παράνομο αλλά ήταν ναι ήταν κακοποιητικός πολύ. Ήτανε».

Δείτε το βίντεο από τα 15:09 λεπτά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως η νεότατη κυρία είναι μαμά γνωστής τραγουδίστριας της χώρας μας

Οι δύο κυρίες είναι πέρα από μαμά και κόρη και καλές φίλες καθώς τους βοήθησε η μικρή διαφορά ηλικίας.

Μετά τον χωρισμό της η γνωστή ηθοποιός σε ραντεβού με τραγουδιστή

Ο έρωτας με έρωτα περνάει δε λένε; Είδαν το ζευγάρι να βγαίνει χαμογελαστό από το μπαρ-εστιατόριο και να ανταλλάσσει με διακριτικό τρόπο τρυφερότητες.

Χώρισε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η γνωστή ηθοποιός χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό σκηνοθέτη μετά από έναν χρόνο σχέσης.

Από μελαχρινή σε ξανθιά ο Παναγιώτης Στάθης – Αυτή είναι η νέα του συμπαρουσιάστρια;

Ποια είναι η επόμενη μέρα για το «Καλημέρα, Ελλάδα» μετά την απομάκρυνση της Αννας Λιβαθυνού;

Στα «αζήτητα» το ανάκτορο της Αλίκης

Το θρυλικό ρετιρέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ένα από τα...

Από σοκ σε σοκ η μάνα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Eνας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο δημοσιογράφος,...

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά on air: «Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι»

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης. Τι συνέβη;

Κλάματα και φωνές από τη Φαίη Σκορδά στο χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα – Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά επισκέφθηκε πρόσφατα το χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα για να κάνει σκι.