Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν μου αρέσω καθόλου – Τι θα αλλάξει αν μπω στο Netflix;…»

«Ξύπνησα, ήταν Δευτέρα»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρίσκεται φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στην παράσταση «Ο Φονιάς», έχοντας αναλάβει και τη σκηνοθεσία σε ένα απαιτητικό έργο.

Τον συνάντησε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», Ελένη Μουστάκη, και μίλησαν σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή, την τέχνη και τις συνεργασίες του.

«Θα μπορούσα να πω ότι ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι το γούρι μου, συνδημιουργήσαμε πολλά μαζί. Στο “Ριφιφί” έγινε εξαιρετική δουλειά από όλους. Πολλές φορές ακούω ότι σχολιάζονται οι δηλώσεις του. Ο ίδιος ξέρει πώς να το διαχειρίζεται», δηλώνει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Τι θα αλλάξει αν μπω στο Netflix; Είχε μπει η “Ευτυχία”. Δεν έγινε κάτι, ξύπνησα την άλλη μέρα και ήταν Δευτέρα. Βέβαια, είναι χαρά οποιαδήποτε ελληνική παραγωγή να μπαίνει στην πλατφόρμα», απαντά ο ηθοποιός.

«Συνήθως εμένα δεν μου… αρέσω καθόλου. Παρατηρώ ότι έχουν περάσει τα χρόνια, ότι έχω αλλάξει. Γνωρίζω μόνο τα δικά μου βιώματα. Συγχωρώ περισσότερα πια τα λάθη μου, για να μπορώ να συγχωρώ και των άλλων γύρω μου», εξομολογείται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Είχα την ευλογία να έχω δύο υπέροχους γονείς. Είχα δεχθεί… bullying για το όνομά μου, είναι γλωσσοδέτης, αλλά όχι αυτή την ασύλληπτη βία που βλέπουμε σήμερα. Η μητέρα μου με φώναζε “Λίο”», παραδέχεται κλείνοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...