Πέμπτη και Παρασκευή στον Alpha – Οικογενειακές βραδιές που μας φέρνουν πιο κοντά

Ο Alpha ξέρει καλύτερα από όλους πώς να μετατρέπει τα βράδια της εβδομάδας σε στιγμές που αξίζουν.

Αύριο και μεθαύριο, το ραντεβού είναι οικογενειακό, στον καναπέ, με δύο αγαπημένες σειρές που χαρίζουν γέλιο, συγκίνηση και αληθινές σχέσεις.

Στις 20:00, «Το Σόι Σου» έρχεται για ακόμη μία φορά να μας θυμίσει ότι, όσες διαφωνίες και παρανοήσεις κι αν υπάρξουν, στο τέλος πάντα μένουμε ενωμένοι. Ατάκες που έχουν γίνει κλασικές, χαρακτήρες που μοιάζουν με συγγενείς μας και ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα κάθε ελληνικού σπιτιού.

Αμέσως μετά, στις 21:00, τη σκυτάλη παίρνει η νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», μια σειρά που μιλά με χιούμορ αλλά και τρυφερότητα για τη σχέση μπαμπάδων και παιδιών, τις δυσκολίες, τις παρεξηγήσεις και -πάνω απ’ όλα– την αγάπη που τα ξεπερνά όλα.

Οι πιο όμορφες στιγμές δεν χρειάζονται πολλά, λίγο χρόνο μαζί και ιστορίες που μιλούν απευθείας στην καρδιά.

Πέμπτη και Παρασκευή περνάμε το βράδυ μαζί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...