Αποκάλυψη Μικρούτσικου για την άγνωστη σύλληψή του: «Ήταν ένα μικρό κελί με ένα παραθυράκι»

«Με βασάνιζαν το βράδυ και όταν βγήκα για να πω ότι αντέχω, σφύραγα… δεν ήταν το κελί, ήταν ένα μικρό κελί, είχε ένα… παραθυράκι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια του «Buongiorno» της Πέμπτης αποκάλυψε τη σύλληψη και τα βασανιστήρια με τον αδελφό του, Θάνο την περίοδο της Δικτατορίας.

«Τι ωραία που είπε τις ιστορίες και μέσα σ’ αυτές τις ιστορίες χαίρομαι γιατί και μια δικιά μου ιστορία είναι όλη η εποχή της Μαρίζας Κωχ. Να φανταστείτε, εκείνη την εποχή συνέλαβαν και τον Θάνο κι εμένα στην Ασφάλεια. Και εγώ μη πω μεγάλες κουβέντες, με βασάνιζαν το βράδυ και όταν βγήκα για να πω ότι αντέχω, σφύραγα… δεν ήταν το κελί, ήταν ένα μικρό κελί, είχε ένα… παραθυράκι.

Και σφύραγα, πιστεύοντας ότι θα μ’ ακούσει ο αδερφός μου, ένα τραγούδι της Μαρίζας για να του δώσω σύνθημα ότι κρατάω καλά. Ήταν το δημοτικό τραγούδι σε ροκ εκτέλεση. Καταπληκτική. Θυμάμαι έκανε ένα μαγαζί και είπε «όχι τραπέζια» και ήταν ορθάδικο. Την εποχή που κανείς δεν μπορούσε να το διανοηθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...