Ετεοκλής Παύλου: Η απάντησή του για το μέλλον της εκπομπής – «Θα συζητήσουμε με το κανάλι»

«Θα τα βάλουμε κάτω, να τα συζητήσουμε»

Για την αυτοαναφορικότητα που συναντάται σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και για την πορεία του «Breakfast @Star», μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Αρχικά, ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί αρνητικό το στοιχείο της αυτοαναφορικότητας, αρκεί να μην ξεπερνά το βασικό περιεχόμενο μιας εκπομπής και να διατηρείται η σωστή ισορροπία. Όπως είπε: «Για μένα, δεν είναι κακό να υπάρχει αυτοαναφορικότητα. Η ισορροπία είναι το θέμα. Αν η αυτοαναφορικότητα γίνεται το περιεχόμενο της εκπομπής και ξεπερνάει το προϊόν που παράγεις, τότε είναι πρόβλημα, Αν η ισορροπία είναι σωστή και το περιεχόμενο και το προϊόν δεν είναι κάτι αυτοαναφορικό και δεν έχει να κάνει με σένα, αλλά με το πρωτογενές υλικό και με το υλικό που παράγεις ως εκπομπή, τότε δε με ενοχλεί καθόλου».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο μέλλον του «Breakfast @Star», σημείωσε ότι οι σχετικές συζητήσεις με το κανάλι θα γίνουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. «Θα έρθει η στιγμή που θα συζητήσουμε με το κανάλι. Θα τα βάλουμε κάτω, να τα συζητήσουμε. Δεν έχει έρθει η στιγμή ακόμα. Κάποια στιγμή θα γίνει. Η ταυτότητα της εκπομπής είναι μια γραμμή που έρχεται από το κανάλι, είναι και δική μας, και δεν αλλάζει».

Σε άλλο σημείο, ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε πως η αποδοχή του κόσμου μπορεί ορισμένες φορές να δημιουργήσει σε κάποια πρόσωπα μια λανθασμένη αίσθηση υπεροχής, είτε προέρχονται από την τηλεόραση είτε από το Youtube. Όπως υποστήριξε, πολλές φορές το πρόβλημα βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται, κάτι που τελικά αδικεί και τη δική τους προσπάθεια. «Πολλές φορές η αγάπη του κόσμου, σε ανθρώπους είτε της τηλεόρασης είτε του youtube, τους δίνει μια λανθασμένη εντύπωση υπεροχής. Είναι το ύφος που λένε κάποια πράγματα, και το ύφος είναι που αδικεί τη δική τους προσπάθεια. Αλλά γι’ αυτό φταίνε οι ίδιοι».

Emily in Greece!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό