Σχόλια για τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά, αλλά και για την ατάκα του ότι δεν τον ενδιαφέρει η άποψη των άλλων, έγιναν στο πλατό της εκπομπής Happy Day.
Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε ο παρουσιαστής, τονίζοντας πως η στάση του δείχνει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι γύρω του που να τον συμβουλεύουν σωστά.

«Δεν μου άρεσε αυτό που είπε και θα τον συμβούλευα να αφήσει αυτή την επιθετικότητα. Δεν φταίνε οι συνάδελφοι ούτε οι εκπομπές που ασχολούνται μαζί του και τον αγαπούν. Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικός. Λίγο να μαζευτούμε… Δεν είσαι και η Marilyn Monroe», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, προσθέτοντας ότι έχει την αίσθηση πως «δεν έχει φίλους να του πουν τον σωστό τρόπο».

Η συζήτηση πήρε διαφορετική τροπή όταν αναφέρθηκε το όνομα της Μαρίας Σολωμού, με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει όσα έχει πει η ηθοποιός για τους άνδρες άνω των 50 ετών. «Τώρα που το σκέφτομαι, η Μαρία Σολωμού θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Νίκο; Γιατί είναι 50άρης ανύπαντρος; Δηλαδή πιστεύει ότι πρέπει να πάει να κοιταχτεί; Τον θεωρεί ότι δεν πάει καλά και κάνει παρέα μαζί του;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.
