Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά: «Θα περίμενα μία αντίδραση, πού είναι όλοι αυτοί;»

Θείος 57χρονη καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Η διευθύντρια δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά που γινόντουσαν στο σχολείο»

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας στην εκπομπή «Buongiorno» το θέμα με τον θάνατο της εκπαιδευτικού Σοφίας Χρηστίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από εγκεφαλικό ξέσπασε.

«Θα περίμενα και νομίζω όλοι, να υπάρχει μία αντίδραση από τους παλιούς μαθητές. Ο δάσκαλος, ο καθηγητής, που 33 χρόνια έρχεται σε επαφή με παιδιά και γίνεται όλο αυτό που το ’χει μάθει όλη η Ελλάδα πια, θα έπρεπε για μένα να ’χει γίνει ένα κίνημα για τη δασκάλα μας, την καθηγήτριά μας, από προηγούμενα σχολεία.

Ένας καθηγητής κρίνεται όχι από μία τάξη, ούτε μόνο από τα πτυχία του, αλλά από τη σχέση που αναπτύσσει με τα παιδιά. Πού είναι αυτοί οι μαθητές 30 χρόνια; Πού είναι οι συνάδελφοι; Βλέπουμε ένα κενό εκεί. Μπορεί να γίνει ΕΔΕ, αλλά για την οικογένεια έχουν χάσει τον άνθρωπό τους».

Emily in Greece!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό