«J2US»: Γιώργος Παπαδόπουλος σε Θεοχάρη – «Φαίη μου, είσαι και πολύ καλή δασκάλα»

Τα θερμά λόγια του Γιώργου Παπαδόπουλου για τη Φαίη Θεοχάρη στο J2US

Μια από τις πιο φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές ζήσαμε το περασμένο Σάββατο στο 4ο live του J2US.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης και η Φαίη Θεοχάρη ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το τραγούδι «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη, σε μια εμφάνιση που συγκίνησε το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή.

Με το που ολοκληρώθηκε το act, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης: «Ρεσιτάλ ερμηνείας. Ο Παντελής που ήταν φίλος μας, άμα μας έβλεπε τώρα, θεωρώ ότι θα ήταν εδώ από κάτω και θα χειροκροτούσε. Θα έλεγε “μπράβο παιδιά, καλά το είπατε”». Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη Φαίη Θεοχάρη από τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος είπε: «Φαίη μου, πέρα από πολύ καλή τραγουδίστρια είσαι και πολύ καλή δασκάλα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι έκανες σήμερα».

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση του ζευγαριού ως την καλύτερη μέχρι σήμερα. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν αυτό οφειλόταν στις πολλές πρόβες ή στη μεγάλη αγάπη του Χάρη για το τραγούδι, με τον ίδιο να απαντά πως ισχύουν και τα δύο, αλλά το σημαντικότερο είναι η αγάπη που είχε στον Παντελή.

«Πραγματικά πολύ καλός είσαι, Χάρη, και σήμερα. Το ’χεις, αυτά τα τραγούδια σου πηγαίνουν πολύ στη φωνή σου. Καλός, πολύ καλός», είπε η Καίτη Γαρμπή. Ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε: «Ήταν η καλύτερη σου φορά, νομίζω. Σου πήγαινε πολύ το τραγούδι. Ήταν ένα εύκολο, ωραίο και “νόστιμο” τραγούδι, χωρίς μεγάλες δυσκολίες, αλλά εσύ το έκανες ξεχωριστό, με το κέφι σου και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Ήσουν πραγματικά πολύ καλός, μπράβο σου».

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε με θερμά λόγια για τη Φαίη Θεοχάρη, υπογραμμίζοντας ότι πέρα από σπουδαία τραγουδίστρια, αποδεικνύεται και εξαιρετική δασκάλα: «Φαίη μου, πέρα από πολύ καλή τραγουδίστρια είσαι και πολύ καλή δασκάλα, γιατί δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι έκανες σήμερα. Αν ήμουν στη θέση του Χάρη, δε θα μπορούσα να τραγουδήσω. Έχω ζήσει τη σχέση που είχε με τον Παντελή, ήταν κολλητοί. Τον βλέπω τόση ώρα που του λέμε όλοι καλά λόγια για τον Χάρη και σα να μη το χαίρεσαι. Να το χαρείς, Χάρη μου, γιατί ήσουν εξαιρετικός».

Η εμφάνιση του Χάρη Λεμπιδάκη και της Φαίης Θεοχάρη απέσπασε από τις υψηλότερες βαθμολογίες της βραδιάς από την κριτική επιτροπή, αλλά ενθουσίασε εξίσου και τους τηλεθεατές, που έσπευσαν να το σχολιάσουν στα social media: «Η Φαίη Θεοχάρη είναι εξαιρετική τραγουδίστρια και φαίνεται πόσο βοηθά τον Χάρη», «Υπέροχη η Φαίη, με φοβερή σκηνική παρουσία», «Πολύ όμορφο ντουέτο, η Φαίη δίνει άλλη δυναμική στο τραγούδι», «Είναι συγκινητικό γιατί ο Χάρης ήταν πραγματικά πολύ κοντά στον Παντελίδη», «Εξελίσσεται ο Χάρης! Πολύ καλός!».

Λίγο πριν κλείσει η βραδιά, η Φαίη Θεοχάρη ανέβηκε ξανά στη σκηνή, παρουσιάζοντας ένα ανεβαστικό medley τραγουδιών, «Μαργαρίτες», «Χάρη», «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Αυτή σου αξίζει». Αυτή την περίοδο, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανίζεται στον Βοτανικό, μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Γιώργο Σαμπάνη, σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.