Το σενάριο επιστροφής της Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, «πακέτο» με τη δημοφιλή αστρολόγο Λίτσα Πατέρα
Από τη Μαρία Ανδρέου
Ένας μεγάλος γρίφος υπάρχει σχετικά με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και, δη, στο κανάλι από τον οποίο άρχισε την καριέρα της, τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου η Ελένη Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια συνέδεσε τη μεγάλη της καριέρα με τον τηλεοπτικό σταθμό του αξέχαστου Μίνωα Κυριακού.
Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο ΑΝΤ1 θα ήθελε ιδανικά να επανέλθει η Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη και να σερβίρει έναν «Πρωινό καφέ» με κέφι και χαρά, όπως παλιά, με ωραία γυναικεία θέματα, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, μαγειρική αλλά και με αστρολογία. Δηλαδή, με όλες τις ενότητες που δεν υπάρχουν πια στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.
Μάλιστα, λέγεται ότι στον ΑΝΤ1 θα ήθελαν μαζί με την επιστροφή της Ελένης να γίνει ιδανικά και η τηλεοπτική επαναφορά της δημοφιλούς αστρολόγου Λίτσας Πατέρα, η οποία έχει λείψει τόσο πολύ από το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.
Ο ΑΝΤ1 αυτήν τη στιγμή, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του σταθμού, σχεδιάζει τον ολικό επαναπροσδιορισμό της πρωινής ζώνης του. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει τις ζώνες 7 με 10 και 10 με 1. Το σενάριο που συζητούν πολλοί είναι να δοθεί η δεύτερη ζώνη στην Ελένη Μενεγάκη.
Ο ΑΝΤ1 θέλει έσοδα και η Ελένη κουβαλάει, κακά τα ψέματα, χορηγούς. Η ωραία Ελένη είναι το brand name που θέλουν όλα τα κανάλια, όσον αφορά τα διαφημιστικά, ενώ η τηλεθέασή της πιάνει διψήφια ποσοστά. Επίσης, το ατού της Ελένης είναι ότι είναι πολιτικά αχρωμάτιστη και μπορεί να φιλοξενήσει τους πάντες.

Το θέμα, όμως, είναι ένα: Η Ελένη έχει τη διάθεση να επιστρέψει στο κανάλι από το οποίο ουσιαστικά άρχισε την πορεία της το 1995 και το οποίο άφησε το 2005 για τη μετεγγραφή της στον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά;
Τότε η μετεγγραφή της είχε φέρει τη ρήξη της με τον Όμιλο ΑΝΤ1. Πλέον, η σχέση της με την οικογένεια του Θοδωρή Κυριακού και το κανάλι είναι άριστη.
Ο ΑΝΤ1 θέλει την Ελένη, η Ελένη όμως θέλει να επιστρέψει στο γυαλί; Γιατί οι φήμες λένε πως όχι… ακόμη, καθώς προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της.
Ο ΑΝΤ1, από την άλλη μεριά, όσον αφορά την πρωινή ζώνη, θα μιλήσει και με τον Γιώργο Λιάγκα μετά το Πάσχα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο.
