Ηλιάδη σε Λιάγκα: «Κράτησες περίεργη στάση απέναντί μου, με εξέπληξες δυσάρεστα»

«Όταν μιλάω για κάτι τόσο σκληρό και δύσκολο και κάνω μια προσπάθεια να ξεριζώσω κάτι βαθύ από μέσα μου και να κλείσω μια πληγή, σε βλέπω να λες “αν”»

Η Αγγελική Ηλιάδη μετά την αποκάλυψη περί κακοποίησης από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και εξέφρασε το παράπονό της στον Γιώργο Λιάγκα.

«Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση, είδα ότι κράτησες μια διαφορετική στάση απέναντί μου. Με εξέπληξες δυσάρεστα. Δεν γνωριζόμαστε, όλα αυτά τα χρόνια πίστευα ότι είσαι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες.

Όταν μιλάω για κάτι τόσο σκληρό και δύσκολο και κάνω μια προσπάθεια να ξεριζώσω κάτι βαθύ από μέσα μου και να κλείσω μια πληγή, σε βλέπω να λες “αν”, ξέρεις πόσο με τσάντισε; Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, δεν είχα κάτι να κερδίσω, ίσα-ίσα εκτέθηκα σε όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε η Αγγελική Ηλιάδη: «Έβγαζα λεφτά αλλά δεν είχα τίποτα, όταν τα ζήτησα με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ποιους διάσημους φίλους τους έκαναν Πάσχα

Τη Μεσσηνία επέλεξαν για το φετινό Πάσχα η Αντελίνα...

Klavdia: «Όμηρος για 5 ώρες – “Θα σου σπάσουμε τα δόντια”» – Τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συντρόφου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια...

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Ο οβελίας της high society

Το «ψήσιμο» των κοσμικών από θαλαμηγούς, βίλες, ταβέρνες στην...

Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονης στην Κεφαλονιά – Έγιναν δύο συλλήψεις, ψάχνουν και τρίτο

Ο θάνατος 19χρονης στην πλατεία Αργοστολίου της Κεφαλονιάς έχει προκαλέσει θλίψη και αναστάτωση στο νησί.