Οι εξελίξεις στο «Survivor» συνεχίζονται, με την επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες να φαίνεται πως επηρεάζει όσα ακολουθούν στα συμβούλια. Στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης στις 21:00 στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με νέα δεδομένα, ενώ μία ανακοίνωση αναμένεται να τους ενθουσιάσει.

Οι Επαρχιώτες έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας και στο συμβούλιο αποφάσισαν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Μάνο Μαλλιαρό, ο οποίος συγκέντρωσε οριακά περισσότερες ψήφους από τον Σταύρο Φλώρο. Το ερώτημα είναι αν η απόφαση αυτή συνδέεται με την καρύδα που έδωσε στον Μιχάλη Σηφάκη ή αν πίσω από την ψήφισή του υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας δίνει στους Αθηναίους την ευκαιρία να φέρουν ξανά ισορροπία στο παιχνίδι, ώστε οι δύο ομάδες να έχουν τον ίδιο αριθμό υποψηφίων. Μένει να φανεί αν οι κόκκινοι θα πετύχουν τον στόχο τους ή αν οι μπλε θα επιστρέψουν στις νίκες.

Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Μάνος Μαλλιαρός, η Δήμητρα Λιάγγα, η Μαντίσα Τσότα, ο Αλέξανδρος Κούρτοβικ και ο Νίκος Κάππος. Το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα που θα ηττηθεί θα πρέπει να αναδείξει ακόμη έναν υποψήφιο.

Παραμένει ανοιχτό, ωστόσο, αν οι υποψήφιοι θα μείνουν έξι ή αν μια πιθανή ισοψηφία θα αυξήσει τον αριθμό τους.
Το τηλεοπτικό κοινό θα κληθεί να στηρίξει με την ψήφο του τους παίκτες που θέλει να παραμείνουν στο «Survivor». Οι υποψήφιοι γνωρίζουν πως η αποχώρηση θα κριθεί στον στίβο μάχης, με κανονικό αγώνισμα και στόχο.
Το ερώτημα είναι ποιοι θα βρεθούν τελικά να μονομαχούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.
