«Τα Φιλαράκια»: Τα χρήματα που συνεχίζουν να κερδίζουν οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά το φινάλε!

Αποκάλυψε ότι στα πρώτα επεισόδια οι αμοιβές τους ήταν πολύ χαμηλότερες!

Σταθερό και ιδιαίτερα υψηλό παραμένει το εισόδημα των πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Λίζα Κούντροου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός, η οποία ενσάρκωσε τη Φοίβη Μπουφέι για δέκα σεζόν, ανέφερε μιλώντας στους Times ότι τόσο η ίδια όσο και οι συμπρωταγωνιστές της, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλανκ, εξακολουθούν να έχουν σημαντικά έσοδα από τα δικαιώματα προβολής της σειράς.

Σύμφωνα με την Κούντροου, τα έσοδά τους από τα λεγόμενα royalties φτάνουν περίπου τα 20 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο για κάθε μέλος του καστ, ακόμη και δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σειράς. Όπως σημείωσε, η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων συμφωνιών που είχαν κάνει συλλογικά οι έξι πρωταγωνιστές, μαζί με τον εκλιπόντα Μάθιου Πέρι, οι οποίοι διαπραγματεύτηκαν απο κοινού τις αμοιβές τους.

Η ίδια υπενθύμισε πως στα πρώτα επεισόδια της σειράς οι αμοιβές τους ήταν πολύ χαμηλότερες, περίπου 22.500 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ στις δύο τελευταίες σεζόν είχαν φτάσει να λαμβάνουν έως και 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο.

friends-revival-jennifer-aniston

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι για χρόνια δυσκολευόταν να ξαναδεί επεισόδια της σειράς, καθώς επικεντρωνόταν σε δικές της ατέλειες ή πράγματα που πίστευε ότι θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερα. Ωστόσο, μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι το 2023, αποφάσισε να την παρακολουθήσει ξανά και, όπως είπε, για πρώτη φορά εκτίμησε πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα. «Υπήρχε μια ιδιοφυΐα πίσω από αυτό. Και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το ξαναζήσουμε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως θαύμαζε ιδιαίτερα όλους τους συμπρωταγωνιστές της για το ταλέντο και τη συμβολή τους στη σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Επτά χρόνια γάμου για Λασκαράκη – Σουλτάτο: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε σηκώνω πάντα ψηλά»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,