«Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στον Λιάγκα, διαφωνώ με το 95% όσων λέγονται στην εκπομπή του»

«Στην εκπομπή της Καραβάτου εννοείται πως θα πήγαινα»

Η Εβελίνα Νικόλιζα δε θα πήγαινε ούτε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και το δήλωσε δημόσια.

«Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κι ας μην έχω περάσει από αυτή τη ζώνη. Με τη συγκεκριμένη εκπομπή διαφωνώ με το 95% των πραγμάτων που ακούγονται και δεν θα πήγαινα. Στην εκπομπή της Καραβάτου εννοείται πως θα πήγαινα. Δεν σημαίνει κάτι επειδή πέρσι στην ίδια ζώνη ήμασταν εμείς», είπε σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους.

Ενώ αναφέρθηκε και στις εφαρμογές γνωριμιών που όπως αποκάλυψε έχει χρησιμοποιήσει. «Έχουμε μάθει τις εφαρμογές γνωριμιών να τις θεωρούμε λίγο ταμπού στην Ελλάδα, στο εξωτερικό δεν είναι. Οι εφαρμογές γνωριμιών είναι αν κάποιος θέλει να γνωρίσει. Εγώ ήμουν σε μια κατάσταση που ήθελα να γνωρίσω, το έκανα. Κουβά πήγαμε. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε δυναμικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον