Έξαλλος ο Μικρούτσικος για τη Eurovision: «Να τα πάρει τα Swarovski και να πάει βόλτα – Αυτό ήταν ανοησία»

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τη βραδιά μία από τις χειρότερες διοργανώσεις

Σφοδρή επίθεση στη φετινή διοργάνωση της Eurovision εξαπέλυσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το «Buongiorno», σχολιάζοντας τον Α’ Ημιτελικό και δείχνοντας ξεκάθαρα την απογοήτευσή του για όσα παρακολούθησε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, χαρακτηρίζοντας τη βραδιά μία από τις χειρότερες διοργανώσεις που έχει δει τα τελευταία χρόνια, ενώ στάθηκε τόσο στην αισθητική και το τεχνικό κομμάτι όσο και στην παρουσία των hosts. «Θέλω να πω ότι για ημιτελικό χειρότερη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια δεν έχω ξαναδεί! Δηλαδή, ακόμα και τα εφέ, ο ήχος, οι παρουσιαστές και το πώς είχανε κάνει την κατανομή… εκτός από την έναρξη με τη Βίκυ Λέανδρος που μ’ άρεσε, όλα τα άλλα, ρε παιδιά… Είναι δυνατόν; Δύο ξενέρωτοι παρουσιαστές; Η κυρία Swarovski; Να τα πάρει τα Swarovski και να πάει βόλτα», είπε σε έντονο ύφος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε ακόμη πιο αιχμηρά, σχολιάζοντας συγκεκριμένο act των παρουσιαστών που, όπως ανέφερε, τον ενόχλησε ιδιαίτερα. «Γιατί εγώ να την τρώω έτσι, που γέλαγε κιόλας… στραβώνανε και λίγο το στοματάκι της… τραγούδαγε κιόλας; Και μαζί με τον άλλον κάνανε ένα ανόητο act. Ανόητο! Όπου τι πήρανε να κάνουν, συγγνώμη; Πήρανε το “Αυστρία-Αυστραλία”! Δηλαδή επειδή μοιάζει “Austria – Australia”… και έπαιζε μποξ με ένα καγκουρό!».

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως το χιούμορ της βραδιάς ήταν εντελώς αποτυχημένο, κάνοντας λόγο για «ανοησία» και «παιδικά αστεία» χωρίς καμία ουσία. «Λέγανε αστεία άνοστα και εγώ… δηλαδή αυτό εδώ, εάν το δω σε ένα νηπιαγωγείο, θα πω “τα παιδιά είναι πιο έξυπνα”! Τι τους παίζετε; Τα παιδικά παραμύθια έχουν δομή, έχουν άποψη. Αυτό ήταν ανοησία! Ήταν ανοησία! “Αυστρία – Αυστραλία”! Και με μία… σαν σημαία μας λέγανε “Eurovision”. Παιδιά, είναι ανεπίτρεπτο που το ανεχτήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας το ξέσπασμά του, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως έφτασε στο σημείο να θέλει να κλείσει την τηλεόραση, λέγοντας πως μόνο η εμφάνιση της Βίκυς Λέανδρος τον άφησε ικανοποιημένο. «Θα την έκλεινα την τηλεόραση! Είπα “α ρε Φαίη, που πρέπει να βγω να σχολιάσω το πρωί!”. Δεν μου αρέσει να με καταλαμβάνει αυτή η βλακεία! Μόνο η Λέανδρος, τίποτα άλλο! Ούτε οι παρουσιαστές! Δύο ξενέρωτοι! Ο ένας ντυμένος σαν τζιτζιφιόγκος! Να δούμε πού πάμε να ανθίσουμε… Να βλέπω τη Σβαρόφσκαινα να παίζει μπουνιές με ένα καγκουρό;».

Αναφέρθηκε όμως και στην ελληνική συμετοχή και τον Ακύλα, όπου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα δυσκολευτούμε για την πρώτη θέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...