Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος με όσα είπε για εκείνον ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ξέσπασε.

Αρχικά με ένα ποστ στο instagram που έγραφε: «Αλήτης, υπηρέτης, διαστρεβλωτής, ξεφτιλισμένος. Ξέρει αυτός». Λίγες ώρες αργότερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» αναφέρθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο.

«Εχθές ο Λαζόπουλος για μια ακόμα φορά σε μια επίδειξη αλητείας, δε λέω ότι είναι αλήτης ο Λαζόπουλος αλλά αυτό που κάνει είναι αλητεία. Παραποίεισαι λεγόμενά μου, έκοψε – έραψε για να βάλει αυτό το αφήγημα που του αρέσει πάρα πολύ. Αυτό είναι αλητεία και μακάρι να με μηνύσει και να πάμε στα δικαστήρια για να το αποδείξω γιατί απέναντί μου κάνει αλητεία ο κύριος Λαζόπουλος, αλητεία. Αλητεία. Αφού κόψει – ράψει λέει αυτά που θέλει να πει, δεν πειράζει, δεν με ενοχλεί γιατί υπάρχουν κι άλλοι κομπλεξικοί, κι άλλοι εμμονικοί απέναντί μου».

