Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν με ενδιαφέρει πρωινή εκπομπή έτσι όπως είναι σήμερα τα πρωινά»

«Δεν έχει σημασία τι και πόσες προτάσεις έλαβα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη Ρέα Ιωάννου μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα το Σάββατο 16 Μαΐου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Ακύλα στη Eurovision, σχολίασε την Κλαυδία, ενώ μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Μου άρeσε όλο το story του Ακύλα και η σκηνική του παρουσία», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την Κλαυδία και το γεγονός ότι δεν έκανε κάποια ανάρτηση στήριξης για την ελληνική συμμετοχή.

«Πάντα υπάρχουν γκρίνιες και κριτικές για τα πάντα, είτε πεις είτε όχι κάτι. Από ό,τι ξέρω κάτι είχε πει η κοπέλα, αλλά δεν ήταν καλά μονταρισμένο. Τώρα, αν δεν ανέβασε καλή επιτυχία για την Ελλάδα, εντάξει, τι να πούμε;».

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε επίσης για το «GNTM», αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

«Ως μοντέλο ξεκίνησα. Έχω κριθεί κι εγώ κι έτσι είναι η ζωή, κάνει κύκλους. Τους ξέρω τους κριτές, αλλά θα τους δω στα γυρίσματα.

Δεν έχει σημασία τι και πόσες προτάσεις έλαβα, αλλά αυτό που θα κάνουμε τώρα. Δεν με ενδιαφέρει το πρωινό στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κι έτσι όπως είναι τα πρωινά. Έχει πέσει πολύ η τηλεόραση και πρέπει να κάνουμε κάτι για να την ανεβάσουμε. Μπορεί και να μην τα καταφέρουμε γιατί έχει αλλάξει η εποχή.

Δεν έχω αφήσει καθόλου το βραδινό σόου από το μυαλό μου, μπορεί και να συμβεί μετά το GNTM».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...