Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Φαίη Σκορδά: «Δεν θα αναπαράγουμε τέτοιες τοποθετήσεις»

21/05/2026 - 12:35 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τη δική της ξεκάθαρη θέση πήρε η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Buongiorno», σχολιάζοντας όσα ειπώθηκαν χθες από τον Αχιλλέα Μπέο για τον Ακύλα. Η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει σαφές όριο στον τρόπο με τον οποίο η εκπομπή της διαχειρίζεται τέτοιου είδους δηλώσεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να τις προβάλλει ή να τις αναπαράγει.

«Είδαμε κάποιες χθεσινές τοποθετήσεις που σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε καμία αναπαραγωγή για τον Ακύλα», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξήγησε ακόμη πιο καθαρά τη στάση που έχει επιλέξει να κρατά το τελευταίο διάστημα, λέγοντας: «Αλλά επειδή υπάρχουν οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε σε ποιες αναφέρομαι. Εκ πεποιθήσεως, εδώ και αρκετό καιρό δεν θέλω να κάνουμε αναπαραγωγή».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.