Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Φαίη Μαυραγάνη: Έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ – «14η σεζόν, πραγματικά δεν το πιστεύω»

29/08/2026 - 09:39 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Φαίη Μαυραγάνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το πρωί του Σαββάτου, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την παρουσία της στην πρωινή ζώνη του σταθμού, υποδεχόμενη τους τηλεθεατές στις 05:30 και δηλώνοντας έτοιμη να μεταφέρει και φέτος όλη την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στιγμιότυπο από την εκπομπή

«14η σεζόν, πραγματικά δεν το πιστεύω»

Με την έναρξη της εκπομπής, η Φαίη Μαυραγάνη θέλησε να καλωσορίσει το κοινό που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή της για τη μακρόχρονη πορεία της εκπομπής.

«Καλή σας ημέρα, κυρίες και κύριοι, καλώς ορίσατε στη συντροφιά μας. Επιστρέψαμε, μας λείψατε, εύχομαι κι εμείς, για έναν ακόμη χρόνο. Είναι η 14η σεζόν αυτής της εκπομπής, πραγματικά δεν το πιστεύω».

Μαρτυρία Έλληνα κατοίκου του Νεπάλ στην πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Μαυραγάνη

Η δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια με το τηλεοπτικό κοινό και στη συνήθεια της πρώτης ενημερωτικής «καλημέρας» κάθε Σαββατοκύριακο.

«14 χρόνια σας λέμε την πρώτη καλημέρα του Σαββατοκύριακου και το έχουμε συνηθίσει και πιστεύω πως και οι περισσότεροι από εσάς που μας ακολουθείτε το έχετε συνηθίσει».

Έτσι, η Φαίη Μαυραγάνη άνοιξε και επίσημα τη νέα της τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ, συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά την παρουσία της στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του καναλιού.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.