Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Πέθανε η δημοσιογράφος Λίλιαν Παπακώστα

26/10/2026 - 17:17 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Την απώλεια της δημοσιογράφου Λίλιαν Παπακώστα, η οποία πέθανε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, σε ηλικία 63 ετών, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΕΣΗΕΑ. Η εκλιπούσα είχε διαγράψει μακρά επαγγελματική πορεία στον έντυπο Τύπο, με σημαντικό σταθμό την εφημερίδα «Απογευματινή», όπου εργάστηκε επί δεκαετίες ως συντάκτρια ύλης.

Η δημοσιογραφική διαδρομή της

Η Ευαγγελία (Λίλιαν) Παπακώστα γεννήθηκε το 1963 στον Βόλο και, μετά τις γυμνασιακές της σπουδές, φοίτησε στα ΤΕΙ της Αθήνας. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία το 1982 στην «Απογευματινή», ενώ έναν χρόνο αργότερα εργάστηκε στον «Ελεύθερο Τύπο».

Από το 1984 επέστρεψε στην «Απογευματινή», όπου παρέμεινε ως συντάκτρια ύλης μέχρι το κλείσιμο της εφημερίδας, το 2010.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ την περιγράφει ως συνεργάσιμη, υπεύθυνη και ευσυνείδητη συνάδελφο, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στους οικείους της.

Πότε θα γίνει η κηδεία

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη Λίλιαν Παπακώστα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπως γνωστοποίησε η Ένωση στην ανακοίνωσή της.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.