Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Τα παράπονα του Δένδια jr στον πατέρα του για τον Παναθηναϊκό

❱❱ Ο 16χρονος ζητάει εξηγήσεις από τον βουλευτή της Ν.Δ. για την κατρακύλα της ομάδαςΑΠΟ ΤΗ
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Γιατί με έκανες Παναθηναϊκό, ρε μπαμπά;» αναρωτιέται με παράπονο απευθυνόμενος στον πατέρα του Νίκο Δένδια ο γιος του Στέφανος, ο οποίος είναι μαθητής της α’ λυκείου στο Κολλέγιο Αθηνών.

Ο βουλευτής Κέρκυρας της Ν.Δ. και φανατικός «πράσινος» μύησε τον 16χρονο στην παναθηναϊκή ιδέα, όμως ο κανακάρης του τα τελευταία χρόνια δεν έχει δει χαρές από την ομάδα και τον έχει πιάσει το παράπονο!

Οι δυο τους έρχονται σε «αντιπαράθεση» για την πορεία του Παναθηναϊκού και όσα συμβαίνουν στο «Τριφύλλι» εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με τη σύζυγο του Νίκου Δένδια, Δάφνη, να κάνει τον διαιτητή.
Ο Νίκος Δένδιας έχει αδυναμία στον Στέφανο, που είναι ο μικρότερος, καθώς έχει κι έναν μεγαλύτερο γιο, τον Σπύρο, καρπό του πρώτου γάμου του.
Πληροφορίες λένε ότι και με τον Σπύρο, που φέτος παίρνει πτυχίο Ιατρικής, τα ίδια αντιμετωπίζει, καθώς κι εκείνον τον είχε ντύσει από μικρό στα πράσινα.

«Αβάντα» σε Ανδρουλάκη

❱❱Πολλοί παλαιοί πασόκοι, που λένε ότι γνωρίζουν καλά τους εσωτερικούς κομματικούς συσχετισμούς, υποστηρίζουν ότι στις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά τα δύο ονόματα που θα παίξουν γερά και θα κονταροχτυπηθούν σε δεύτερο γύρο είναι η Φώφη Γεννηματά και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Μάλιστα, τον Νίκο Ανδρουλάκη λέγεται ότι παρασκηνιακά (φυσικά) τον στηρίζουν και μεγαλοστελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Χθες ο νεαρός ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας, τη nikos.vote! Για να δούμε τι θα δούμε!

Στην… έξοδο ο Κουρουμπλής

4231139

❱❱Γκρίζα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από το κεφάλι του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή (φωτό), που, αντί να κλειστεί στο γραφείο του μετά τη μεγάλη οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, βγαίνει και αντιδικεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Αυτή η τηλεοπτική αντιπαράθεση για τη ρύπανση έκανε έξαλλους πολλούς σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, και ζητούν επιμόνως από τον πρωθυπουργό το ξηλωμά του. Και ο Αλέξης μάλλον συμφωνεί μαζί τους, όπως φάνηκε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, κι ίσως για εκείνον το συμβάν είναι μια καλή ευκαιρία ανασχηματισμού. Εχει βαρίδια να αφήσει στην άκρη… πολλά. «Ουκ έστιν αριθμός»!

Βουτιές στην Καλαμάτα

18464387 2

❱❱Ο Σταύρος Θεοδωράκης (φωτό) ήταν και είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής. Τα χόρτα, τα μαντζούνια και τα ροφήματα τού έρχονται κατευθείαν από την πατρίδα του, την Κρήτη.
Οταν είναι σε περιοδεία, όπως τώρα που είναι υποψήφιος για τον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, δεν έχει τη βοήθεια του personal trainer, οπότε γυμνάζεται μόνος του.
Πρωί πρωί λοιπόν προχθές στη Μεσσηνία πήγε για κολύμπι. Στην παραλία της Καλαμάτας, κάτω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε, η θάλασσα είναι πεντακάθαρη, οπότε δεν έχασε ευκαιρία να την απολαύσει. Το ωραίο σώμα θέλει θυσίες, βλέπετε!

Ο «οικουμενικός» Κοτζιάς!

❱❱Ιδέες στον Αλέξη για… οικουμενική, εάν ποτέ χρειαστεί, έβαλε ο υπουργός του Νίκος Κοτζιάς. Ενα φοβερά ετερόκλητο και ενδιαφέρον πάνελ στήθηκε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου του πρέσβη Αλέξανδρου Μαλλιά. Ο Νίκος Κοτζιάς συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, την Ντόρα Μπακογιάννη, την Αννα Διαμαντοπούλου, τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη. Νέα θα σας έχουμε αύριο, αφού η παρουσίαση έγινε αργά το βράδυ, αλλά η σύνθεση που εντυπωσιάζει θα μπορούσε να δώσει ιδέες για «οικουμενικές συνθέσεις».

(!)

makarios

Η Ζωή και ο Μακάριος μαζί σε εκδήλωση με θέμα «Η προσφορά της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα της κρίσης». Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης και η γραμματέας σχέσεων κοινωνίας – κόμματος Ζωή Ράπτη, εκτός από συνεργάτες στη Νέα Δημοκρατία, είναι και φίλοι.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...