Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Βάνα Μπάρμπα κάνει πρόβα για να ντυθεί «βουλευτίνα» Ιωαννίνων

❱❱ Η εκρηκτική ηθοποιός θα «κατέβει» υποψήφια με τη Δημοκρατική ΣυμπαράταξηAΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Υποψήφια με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στην πατρίδα της, τα Γιάννενα, επιθυμεί διακαώς να είναι η Βάνα Μπάρμπα (φωτό), σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε χθες στην τηλεόραση του Σκάι.

Η εκρηκτική ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα στην «Espresso» ότι σκοπεύει να κατέβει ως υποψήφια σε συνδυασμό που θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας, αλλά φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε.

Αν και χρόνια τώρα ασχολείται με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (μάλιστα, αυτές τις μέρες βοηθά στον καθαρισμό των ακτών της Γλυφάδας από την πετρελαιοκηλίδα), μοιάζει να θέλει πλέον να συνεχίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως βουλευτής.
«Εχω ένα ωραίο σπίτι στο χωριό μου και σκέφτομαι τη μετεγκατάσταση εκεί» δηλώνει η ίδια. Η Βάνα, λοιπόν, που δικτυώνεται σχετικώς στην Ηπειρο, θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην παράσταση «Μάνα-Ηπειρος», φυσικά στα Γιάννενα. Τη δουλειά της υποστηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Δελέασε μέχρι και τον Αλέκο Καχριμάνη, τον περιφερειάρχη, δηλαδή!
«Η ανάγκη των μαζών καθορίζει το πολιτικό γίγνεσθαι» λέει η Βάνα που, όπως καταλάβαμε ακούγοντάς την, στις εκλογές του χώρου της για τη δημιουργία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, εκείνη, ενώ αγαπά τη Φώφη, υποστηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ξέσπασμα Μπακογιάννη για τους φονιάδες του πατέρα του

dfgdfgdf 1

❱❱«Την Τρίτη κλείνουν 28 χρόνια από τη δολοφονία του πατέρα μας. Ξέρω τι σημαίνει θυμός, οργή, μίσος. Τα έχω ζήσει βαθιά μέσα μου για εκείνους που στέρησαν τον άντρα της μάνας μου, τον πατέρα της αδερφής μου, τον παππού των παιδιών μας. Για τα κλάματα του παππού μου του παπά και της γιαγιάς μου της παπαδιάς, όταν θάβανε, ενάντια στη φύση, το παιδί τους, και για τη θεία μου που ακόμα του μιλάει κάθε βράδυ…» Με ένα σπαρακτικό μήνυμα στη σελίδα του στο facebook ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης από τη μια ανοίγει την καρδιά του για όσα του κόστισε η απώλεια του πατέρα του κι από την άλλη προχωρά σε μια πολιτική ανάλυση ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

«Το τέρας έχει φωλιάσει μέσα μας» λέει ο Κώστας, εννοώντας ότι το σημάδι της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη (μικρή φωτό) μένει μέσα του να τον βασανίζει. Οσο για τους πολιτικούς, γράφει το εξής συγκλονιστικό: «Τι νόημα έχουν 1.000 ή 5.000 παραπάνω σταυροί για κάποιον υποψήφιο, όταν συνειδητά τους ανταλλάσσει με το δηλητήριο που ποτίζει έναν ολόκληρο κόσμο ο οποίος μετατρέπεται αργά, αλλά σταθερά σε Ταλιμπάν; Είναι θέμα χρόνου να πιει και εκείνος το ίδιο φαρμάκι.

…Την Τρίτη κλείνουν 28 χρόνια από τη δολοφονία του πατέρα μου. Εχω ζήσει πάνω από τα διπλάσια χρόνια μακριά του από ό,τι κοντά του. Ξέρω πλέον ότι ο θυμός, η οργή και το μίσος δεν οδηγούνε πουθενά. Δεν μπορώ να παραιτηθώ από τα συναισθήματά μου, θα ήταν υπεράνθρωπο. Μπορώ όμως να αναγνωρίσω την ευθύνη όλων μας, όσων μετέχουμε, από οποιαδήποτε θέση, στον πολιτικό διάλογο, να υπερασπιστούμε έναν άλλον πολιτικό πολιτισμό…»

«Αναστροφή» για τις χήρες που χάνουν τις συντάξεις

❱❱Μετά τα χιλιάδες καταιγιστικά μηνύματα που έχει δεχτεί το επιτελείο Αχτσιόγλου (φωτό) από χήρες που σχεδόν χάνουν τις συντάξεις τους, το υπουργείο αποφάσισε να κάνει στροφή.
Η υπουργός, άψογα ντυμένη με μαύρο αμάνικο φόρεμα, χθες στη Βουλή ανακοίνωσε ότι θα επανεξετάσει τις συντάξεις χηρείας, καθώς αποκαλύφθηκαν αδικίες! Η υπουργός Εργασίας αναγνώρισε πως οι περικοπές των συντάξεων χηρείας είναι μια «οδυνηρή επίπτωση του νόμου Κατρούγκαλου». Εμείς αναγνωρίζουμε και κατανοούμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και θα το αντιμετωπίσουμε, αλλά κι εσείς θα πρέπει να κατανοήσετε ότι είναι θέμα διαπραγμάτευσης με τους δανειστές μας…» τόνισε, μεταξύ άλλων. Πάλι καλά που οι συριζαίοι άνοιξαν και λίγο τα μάτια για να δουν τι συμβαίνει γύρω τους!

(!)

giannis stefos kai alekos kahrimanis sto theatro dodonis

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος παρακολούθησε (χωρίς να τρέξει) τον μαραθώνιο γύρω από τη λίμνη των Ιωαννίνων. Ο Γιάννης δεν είναι τόσο αθλητικός, αλλά είναι πολύ φίλος των καλλιτεχνών. Ετσι πρόλαβε να παρακολουθήσει τη συναυλία με την ορχήστρα Magna Grecia, που διοργάνωσε στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης ο Δήμος Δωδώνης σε συνεργασία με τον Δήμο του Φίερι της Αλβανίας και το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων «Αγία Ελένη». Εκεί ήταν και ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...