Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Νυχτοπερπάτησε ο Γιάννης Λάτσιος – Σιγοτραγούδησε με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Γιάννης Λάτσιος βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο...

Παύλος Ορκόπουλος: «Οι δυσκολίες δεν ήταν ικανές να ταρακουνήσουν αυτό που έχουμε...

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Νίκη Χαντζίδου εδώ και 50 χρόνια. Καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στον γάμο και στις δυσκολίες που έχουν περάσει.

«Πετάω τα τελευταία χρόνια της “Λάμψης” που έμεινα, ήταν βασανιστικά»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» αναφέρθηκε στη σειρά «Λάμψη» και στον Χρήστο Πολίτη.

Καμμένος: Δεν κυβερνούν οι Εσκομπάρ

❱❱ Καταψηφίστηκε η πρόταση της Ν.Δ. για εξεταστική επιτροπή στην υπόθεση του «Noor 1»Καταψηφίστηκε χθες στη Βουλή με ψήφους 151 έναντι 122 η πρόταση της Ν.Δ. για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας με τον ισοβίτη για την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1» Ευθύμη Γιαννουσάκη. Ο Πάνος Καμμένος απείχε για λόγους αρχής από την ψηφοφορία, όπως και ο «θεωρητικός» της ομάδας των 53+, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός παρείχε πλήρη κάλυψη στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και κατηγόρησε ευθέως τη Νέα Δημοκρατία ότι λειτουργεί κατ’ εντολήν επιχειρηματικών συμφερόντων. «Με όλα όσα κάνετε καταλήγετε στα μάτια της κοινωνίας ως ατζέντηδες προσωπικών στρατηγικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε με σκωπτικό ύφος: «Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε έτσι, εμάς καλό μάς κάνετε». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποστηρίξει ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν γίνει ο ένας όμηρος του άλλου και είχε καλέσει τον υπουργό Αμυνας να ζητήσει μόνος του τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. 

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι η σπουδή της είναι να προκαταλάβει τα αποτελέσματα των ερευνών και συνέχισε, «δείχνοντας» ευθέως επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, τα οποία βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο κατά της κυβέρνησης: «Μας λέτε ότι θέλουμε να ελέγξουμε τα ΜΜΕ, εμείς όμως δεχόμαστε τις επιθέσεις, δείτε τα κρεμασμένα πρωτοσέλιδα». Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας κατονόμασε τα επιχειρηματικά και τα εκδοτικά συμφέροντα που, όπως είπε, πολεμούν την κυβέρνηση.

«Ποιος είναι ο άρρηκτος δεσμός σας με τον επιχειρηματία, αποφεύγετε να πείτε το όνομά του, λέτε ο εν λόγω επιχειρηματίας» είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ποιος είναι ο κ. Μαρινάκης; Οταν κάποιος συνδέεται με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, μάλλον υπάρχει κάτι σημαντικό που σας ενώνει, είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά και μπορεί στο τέλος να βρεθείτε εσείς απολογούμενος, θα πάτε για μαλλί και θα βγείτε κουρεμένοι». Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν ενοχοποίησε τον Μαρινάκη, «αλλά περιμένει στωικά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης». «Εσείς γιατί επισπεύδετε; Μήπως δεν έχετε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στους θεσμούς; Ή μήπως η εμπιστοσύνη σας είναι α λα καρτ;» αναρωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Με νόημα

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. έδωσε απαντήσεις για όλα όσα του καταλογίζουν και δεν δίστασε να μιλήσει για «επί πληρωμή εκπροσώπους εγκληματικών συμφερόντων», σημειώνοντας με νόημα ότι «τα λεφτά είναι πολλά».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έκανε λόγο για «τζάμπα μάγκες» και, απευθυνόμενος στη Ν.Δ. που ζήτησε τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, τόνισε ότι ποτέ δεν συνεργάστηκε με την Ακροδεξιά: «Υπηρέτησα τον Καραμανλή και φθάσαμε εδώ μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια, πιστός στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, να έρχομαι σήμερα ερωτώμενος αν πρέπει να συσταθεί εξεταστική διότι συνομίλησα ως υπουργός με κρατούμενο, που ζήτησε ο ίδιος να καταγγείλει τη μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ποτέ συλληφθεί στην Ελλάδα».
Σημείωσε, επίσης, ότι «πρώτη φορά κόμμα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως πολιτικός βραχίονας μιας εγκληματικής οργάνωσης». 

Κατονομάζοντας και αυτός τον επιχειρηματία και εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη για τα δημοσιεύματα σε βάρος του, είπε με νόημα, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Δεν θα προσκυνήσω τα καθάρματα της ηρωίνης για να αποφύγω τα πρωτοσέλιδα. Σε αυτή τη χώρα δεν διατάζουν και δεν κυβερνούν ούτε οι σουλτάνοι ούτε οι Εσκομπάρ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι διασκέδασε στον Οικονομόπουλο

Το ζευγάρι έκανε νυχτερινή έξοδο επιλέγοντας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

«Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς την Άννα Λιβαθυνού – Ο Παναγιώτης Στάθης την ευχαρίστησε on air

Ο Παναγιώτης Στάθης το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ενημέρωσε πως η Άννα Λιβαθυνού δεν θα είναι στην εκπομπή πλέον. Την ευχαρίστησε και συνέχισε τη ροή της εκπομπής.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».