Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ο Παπακωνσταντίνου είναι «θεός»!

❱❱ Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος δηλώνει φαν του τραγουδιστή που έχει ταχθεί κατά του κόμματός του
❱❱ H γνωριμία με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και τα πυρά του για τους «Παπακαλιάτηδες» Μπήκε στα δεκαπέντε του στους κόλπους της Χρυσής Αυγής, εξαιτίας του συνθήματος «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Βάφτισε την κόρη του Χρυσαυγή, με νονό τον Ηλία Κασιδιάρη, απεχθάνεται τους «Παπακαλιάτηδες» που, όπως λέει, προωθούν στην τηλεόραση την ομοφυλοφιλία και δεν δέχεται με τίποτε το σύμφωνο συμβίωσης ως μοντέρνα εκδοχή του γάμου. Εμεινε 547 μέρες στη φυλακή και πήγε στο μαιευτήριο με χειροπέδες να δει την κόρη του που είχε γεννηθεί.

wertgwrΟ βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έχει αδελφό ιερέα, λατρεύει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, παρότι ο γνωστός τραγουδιστής έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της Χρυσής Αυγής, και δηλώνει ξεκάθαρα ότι παρά τα όσα πιστεύει ο κόσμος για τη Χρυσή Αυγή, εκείνος είναι ένα ντροπαλό, καλό παιδί.

Κατάγεσαι από συντηρητική οικογένεια;
Γεννήθηκα σε παπαδοοικογένεια. Ο αδελφός μου, δύο χρόνια μικρότερος από εμένα, είναι ιερέας στα Βίλλια και ο πατέρας μου έψελνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία, παράλληλα φυσικά με τη δουλειά του. Ηταν διευθυντής σε τεχνικό λύκειο. Οι γονείς μου ψήφιζαν το τότε κραταιό ΠΑΣΟΚ. Κακό και γι’ αυτούς και για όλους τους υπόλοιπους.

Τι σπούδασες;
Εχω τελειώσει κινησιοθεραπεία, νομίζω τελικώς ύστερα από παρότρυνση των γονιών. Αντί να σπουδάσω ηχοληψία, που μου άρεσε, πήγα αλλού, αλλά δεν το εξάσκησα ποτέ ως επάγγελμα. Ασχολήθηκα με τη μουσική, χωρίς να την έχω σπουδάσει. Ανοιξα ένα δικό μου στούντιο, σε ηλικία 22 ετών, και ασχολήθηκα με παραγωγή δίσκων. Μέχρι και την ημέρα που έγινα βουλευτής ήμουν 20 ώρες την ημέρα στο στούντιο. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα συγκροτήματα. Εκείνο που μου άρεσε πολύ ήταν
η μουσική τεχνολογία.

Με ποιους καλλιτέχνες έχεις συνεργαστεί;
Το στούντιο λεγόταν Oxygen studio. Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Πολυχρονίου, που κάναμε πολλές δουλειές μαζί, τον Γιώργο Λεμπέση, τον Τριαντάφυλλο, την Πωλίνα και πολλούς άλλους. Περισσότερο απ’ όλους όμως δουλέψαμε με τον Βαγγέλη Γερμανό.

Μέσα σου όμως υπάρχει η αγάπη για τη μουσική…
Ναι, αγαπώ τη μουσική, αλλά όταν τη βλέπεις σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις μια άλλη αίσθηση και προσέγγιση γι’ αυτήν. Απομυθοποιούνται όλα. Στην ουσία δεν υπάρχει κανένας μύθος. Τι να συζητάμε τώρα, για ελληνικό «star system»; Είναι αστείο. Δεν υπάρχει τίποτε σοβαρό σε αυτό. Είδα καθαρά πόσο φτηνή είναι η σοουμπίζ και όλο αυτό γύρω της.

Ποιοι τραγουδιστές σού αρέσουν;
Ασ’ το, γιατί είναι πολιτικά αντίθετοι. Οσους ακούω εγώ όλοι τους έχουν κάνει δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής. Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Κότσιρας και φυσικά «θεός» είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου – και του το έχω πει. Αν και οι συγκεκριμένοι έχουν ταχθεί εναντίον μας, δεν θα μπορούσα να πω κάτι κακό για τον Παπακωνσταντίνου. Εχω μεγαλώσει με Παπακωνσταντίνου. Αυθεντικός είναι και ο Νότης Σφακιανάκης.

agsaer 1

Πώς βρέθηκε ένα παιδί σαν κι εσένα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής;
Πήγα πρώτη φορά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής το 1993, σε ηλικία 15 ετών. Είδα ένα αυτοκόλλητο με ένα σύνθημα που μου άρεσε. Εγραφε: «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Δεν το είχα ακούσει τότε από κάποιον άλλον, εκτός από τις μεγαλοστομίες του Ανδρέα Παπανδρέου, και μου άρεσε. Εκεί συνάντησα ανθρώπους να μιλάνε μόνο για Ελλάδα και με αντιπροσώπευαν 100%. Δεν σκέφτηκα ποτέ να περάσω από κάπου αλλού. Ποτέ δεν βρέθηκα να πω ψήφισα ένα κόμμα και να μου κοπεί το χέρι… Κοψοχέρης ευτυχώς δεν έχω γίνει.

Ενας 15χρονος πώς ψάχτηκε ως προς αυτό; Δεν προσηλυτίστηκες;
Δεν με έχει προσηλυτίσει κανένας, παρ’ όλα αυτά που ακούγονται για τη Χρυσή Αυγή. Κι εσύ μπορεί να μη με πιστεύεις, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ηταν κάτι που με εξέφραζε. Κι όπως λέει και ο Χρήστος Ζαμπούνης, όλοι οι ενήλικοι άντρες πρέπει να υποστηρίζουν ένα κόμμα και μια ομάδα! Πρέπει να ανήκεις κάπου.

Γιατί δεν διάλεξες τη Δεξιά;
Ποια Δεξιά; Δεν υπάρχει Δεξιά. Δεξιά με σύμφωνα συμβίωσης, με θέσεις υπέρ του Μεταναστευτικού με τζαμιά και με όλα αυτά δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Τη Χρυσή Αυγή δεν τη θεώρησα ποτέ άκρο, αλλά κι αν το πάρουμε αλλιώς, οι «ακραίες εποχές απαιτούν ακραίες λύσεις». Μόνο που, σε ό,τι με αφορά, αυτά που είχα στο μυαλό μου τα βρήκα εκεί.

Στους γονείς σου πώς το είπες αυτό και μάλιστα στα δεκαπέντε σου;
Εγώ έζησα σε ένα πολιτικοποιημένο περιβάλλον και δεν είχα πρόβλημα. Από το 1981 ακόμη πήγαινα τη μία μέρα στην πλάτη του πατέρα μου στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, στο Πεδίον του Αρεως, και την επομένη στην πλάτη του θείου μου στη συγκέντρωση της Ν.Δ.

Δεν είναι μοντέρνα επιλογή το σύμφωνο συμβίωσης, σε σχέση με τον γάμο;
Οχι! Εγώ πιστεύω ακραία στον θεσμό της οικογένειας και μακάρι να κάνω ακόμη ένα παιδί. Με στεναχωρεί που επτά στα δέκα ζευγάρια χωρίζουν και δεν μου αρέσει να βλέπω παιδιά χωρισμένων γονιών. Θα κάνω τα πάντα για να μη συμβεί αυτό στα δικά μου παιδιά. Θα παλέψω να μη γίνει αυτό. Δεν θέλω να υπογράφω μαζί σου και η οικογένειά μας να βασίζεται σε μια υπογραφή.

Σήμερα οικογένεια κάνουν και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και ξέρεις καλά ότι ο παραδοσιακός γάμος περνάει κρίση. Τι λες γι’ αυτό;
Το ότι πάσχει ο θεσμός της οικογένειας δεν σημαίνει ότι πάμε στο άλλο άκρο, δηλαδή του να μην έχουμε καθόλου οικογένεια. Θεραπεύεις και βελτιώνεις, δεν καταστρέφεις. Δεν θέλω τα πρότυπά μας να είναι οι «Παπακαλιάτηδες», που από τη δεκαετία του ’90 παρουσίαζαν άνετα σκηνές ομοφυλοφίλων. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Η φύση μάς έκανε αρσενικό – θηλυκό. Δεν γίνεται ούτε δύο αρσενικά ούτε δύο θηλυκά. Λένε όλοι αυτοί οι αριστεροί ότι είναι υπέρ της ελευθερίας των πολιτών… Δηλαδή, το παιδί μου δεν θα το βαφτίσω εγώ χριστιανό ορθόδοξο, παρά θα το αφήσω να επιλέξει όταν μεγαλώσει. Τότε πώς, λοιπόν, ένα νεογέννητο το αναγκάζεις να λέει «μπαμπά και μπαμπά», βάζοντάς το σε μια οικογένεια ομοφυλοφίλων; Τι ελευθερία του δίνεις; Γιατί δεν το ρωτάς, όπως θα το ρωτήσεις για τη θρησκεία του, αν θέλει αυτό το παιδί να ζήσει σε μια τέτοια οικογένεια; Το παίρνεις από το μαιευτήριο χωρίς να το ρωτήσεις και το υποχρεώνεις να ζήσει σε μια ομοφυλοφιλική οικογένεια. Και είσαι εσύ ο ίδιος άνθρωπος που λες «το παιδί μου θα γίνει 20 χρόνων για να επιλέξει τη θρησκεία του». Τι λες, ρε μεγάλε; Θα επιλέξει το παιδί τη θρησκεία του, το φύλο του, όταν μεγαλώσει, αλλά εσύ επιλέγεις να το μεγαλώσεις π.χ. με δύο άντρες μαζί; Αν το κάνανε αυτό σε εμένα οι δικοί μου γονείς, θα τους σκότωνα.

Αν έρθουν όμως στο μέλλον τα δικά σου παιδιά και έχουν κάνει την επιλογή της ομοφυλοφιλίας, τι θα πεις;
Τα δικά μου τα παιδιά, που δυόμισι χρόνων φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής, αν γίνουν έτσι, σημαίνει ότι έχω κάνει εγώ λάθος και καλύτερα να πάω να αυτοκτονήσω.

Το παιδί που μεγαλώνει σε τέτοια οικογένεια δεν ξέρει κάτι άλλο. Θα θεωρεί οικογένεια αυτό το μοτίβο…
Αυτό είναι ανωμαλία και θα το μάθει όταν πάει στο σχολείο και τον ρωτήσει ο συμμαθητής του: «Πώς τη λένε τη μαμά σου»; Νίκο, π.χ. «Και τον μπαμπά σου;» Γιώργο! Τη λέξη «μαμά» το υποχρεώνεις εσύ, που είσαι υπέρ της ελευθερίας, να μην την πει ποτέ.

agsaer 2

Πού γνώρισες τη γυναίκα σου;
Γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Η Μαρία είναι δικηγόρος. Μόλις κλείσαμε τέσσερα χρόνια γάμου. Ηταν τύχη που με το που γνωριστήκαμε έμεινε έγκυος. Παντρευτήκαμε στον έβδομο μήνα και, δυστυχώς, μας πρόλαβαν οι εξελίξεις. Φαντάσου ότι μπήκα στη φυλακή 11 μέρες αφότου γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, η Ειρήνη-Χρυσαυγή, που είναι 3,5 ετών σήμερα. Την έβλεπα στον 12ο όροφο στη ΓΑΔΑ, στην Αντιτρομοκρατική!

Η δεύτερη κόρη μου «συνελήφθη» όσο ήμουν στη φυλακή, γεννήθηκε όσο ήμουν στη φυλακή και πήγα να τη δω στο μαιευτήριο με τις χειροπέδες. Μου βγάλανε τις χειροπέδες πάνω από το παιδί και με αφήσανε 60 λεπτά με το χρονόμετρο να τη δω. Ηταν 7 Μαρτίου του 2015. Και δεν την είδα όταν γεννήθηκε, αλλά την τρίτη μέρα που ήρθε στον κόσμο.

Τι εμπειρία ήταν για εσένα η φυλακή;
Πολύ δύσκολη, αλλά επειδή δεν είχα κάνει τίποτε, δεν αναφερόταν τίποτε για κανένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη δικογραφία, ήξερα ότι είμαι μέσα για έναν συγκεκριμένο σκοπό, όποτε δεν αισθανόμουν ούτε τύψεις ούτε τίποτε. Κάθισα μέσα 547 μέρες. Ηταν ένας αναγκαστικός διαλογισμός. Ημουν συνειδητοποιημένος γιατί βρισκόμουν εκεί, και ξέρω τι θα πω στα παιδιά μου, όταν έρθει η ώρα.

Τι θα τους πεις;
Οτι έκανα κάτι για το οποίο δεν θα μετανιώσω ποτέ, κι αν χρειαζόταν, θα το ξανάκανα. Το πλήρωσα, σας στερήθηκα και με στερηθήκατε, και η ζωή συνεχίζεται. Ο λόγος απλά ήταν η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής εκείνη την περίοδο. Μας έδιναν μέχρι 18% οι δημοσκοπήσεις, και η Ν.Δ., που ήταν κυβέρνηση, είχε υιοθετήσει την ατζέντα μας…

Βάφτισες την κόρη σου Χρυσαυγή;
Το παιδί αυτό έχει πάει σε περισσότερες συγκεντρώσεις από τον μέσο χρυσαυγίτη. Εννοείται πως θα το βγάζαμε Χρυσαυγή. Το έχει βαφτίσει ο Ηλίας Κασιδιάρης κι ελπίζω να πάρει όλα τα «κομφόρ» και από τη Χρυσή Αυγή και από τον νονό του. Τη μικρούλα τη λέμε Δάφνη-Καλλιστώ.

Πώς διασκεδάζεις;
Λιτά, με τη γυναίκα μου. Γυμνάζομαι και διαβάζω. Η γυναίκα μου λέει πως κάποια μέρα θα μείνουμε εμείς στα παγκάκια για να χωρέσουν τα βιβλία! Το σέβομαι πολύ το βιβλίο και χαίρομαι που δεν έχει επεκταθεί το e-book. Βλέπω σειρές φανατικά. Το «Games οf Thrones» και το «House of cards». Πάντως, αν βρεθώ σε παρέα, δεν θα ξέρεις τη φωνή μου. Δεν κάνω παρέες, είμαι κλειστός και ντροπαλός. Δεν γνωρίζω, ούτε επεκτείνω τις παρέες μου. Δεν πίνω, ούτε καπνίζω. Αγαπάω πολύ τον εαυτό μου για να τον καταστρέφω.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Να βάλουμε κι εμείς κασέτα, όπως κάνει το ΚΚΕ

Οταν η κουβέντα μας φτάνει στους «αφιονισμένους πολίτες» που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά πως «το κοινό δεν το επιλέγει κανείς».

Δεν μου αρέσει που το κόμμα σου περιλαμβάνει και «αφιονισμένους πολίτες», με αποτέλεσμα να σας φοβάται ο κόσμος…
Το κοινό δεν το επιλέγεις. Η ψήφος δεν ζυγίζεται, παρά μετράται. Η Χρυσή Αυγή ισορροπεί σωστά, μέχρι στιγμής, μεταξύ ακτιβισμού και πολιτικώς ορθού. Γιατί να μας φοβάται ο κόσμος; Εμείς λέμε αυτά που λέει και συζητάει ο κόσμος στο καφενείο του. Αυτά λέμε στη Βουλή κι αυτά φυσικά θα τα πεις και σε έναν τόνο παραπάνω. Αλλιώς, να βάλουμε κι εμείς, όπως κάνει το ΚΚΕ, την κασέτα να παίζει… Σου λέει, τι έχουμε σήμερα; Το τρίτο Μνημόνιο… Ωραία: Πάρε Κουτσούμπα την κασέτα 4 και παίξ’ την…

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την άνοδο της Ακροδεξιάς στη Γερμανία;
Παρά τις όποιες διαφορές μας με το AfD, θεωρούμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στη Γερμανία αποδεικνύει πως υπάρχουν υγιή αντανακλαστικά στο εκλογικό Σώμα, το οποίο αντιδρά στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης και τάσσεται υπέρ των εθνικών αξιών και ιδανικών.

agsaer 3


{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...