Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει το σκύλο του Μολότοφ

❱❱ Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, γιορτάζοντας τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ευχήθηκε «κανένα αδέσποτο στους δρόμους», φωτογραφίζοντας τα σκυλάκια του να λιάζονται στο σπίτι του, στα Γιάννενα. Τα ονόματά τους; Μολότοφ, Ιρμα και Μάγκας. Κι αφού έχει Μολότοφ, ας πάρει κι ένα… Εξάρχειο, να δέσει!

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

❱❱ Κρασάκι και χαμόγελα ευτυχίας για τον Τσίπρα στο πρώην παλάτι

esr 0510 008 cmyk

Απλετα χαμόγελα ευτυχίας, ωραίο, αδυνατισμένο κορμί και βήματα στα μεταξένια χαλιά του πρώην παλατιού του Ευξείνογκραντ για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Σερβίας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας πραγματοποιήθηκε εκεί όπου τα καλοκαίρια γίνονται οι ειδυλλιακές -εάν δει κανείς το τοπίο- συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου της Βουλγαρίας.

Το ακρωτήριο του Γαλατά (εκεί βρίσκεται το πρώην παλάτι) είναι ένα από τα σύμβολα της Βάρνας. Ανήκει αρχιτεκτονικά στον 19ο αιώνα και είναι χτισμένο στον ρυθμό των γαλλικών παλατιών της Αναγέννησης. Το ανάκτορο βρίσκεται σε ένα πάρκο με ποικίλη και σπάνια χλωρίδα, ενώ είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για την κάβα που διαθέτει, η οποία προσελκύει τους λάτρεις του κρασιού και του κονιάκ. Κρασάκι, λοιπόν, δοκίμασε και ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε και τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς.

Και παρόλο που ο Μπορίσοφ είπε στους δημοσιογράφους «μη γράφετε τίτλους ότι γεννήθηκε η νέα τετράδα του Βίσεγκραντ», η τετράδα όντως υπήρξε και τα πέρασε μια χαρά στο επιβλητικό πρώην παλάτι.

Εφτασε μέχρι και στα πατητήρια της Νεμέας

img 4204

❱❱«Οργώνει» Αττική και χωριά ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης. Μέχρι και στα πατητήρια στη Νεμέα βρέθηκε, «μια περιοχή που παράγει ορισμένα από τα καλύτερα κρασιά σε ευρωπαϊκό επίπεδο», όπως είπε ο ίδιος.
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με οινοποιούς και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ειδικά μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί. Ο Ανδρουλάκης υποσχέθηκε πάντως την κατάργηση αυτού του φόρου όταν έρθει «στη βασιλεία του».

Οι δύο προτάσεις της Λούκας 

❱❱«Εθνική Επιτροπή Επενδύσεων και Παρατηρητήριο της εθνικής στρατηγικής για την ανάπτυξη». Αυτές είναι οι δύο προτάσεις που έκανε η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να βρει η χώρα μας το αναπτυξιακό φως, το αληθινό!
Σε ημερίδα για την επενδυτική επανεκκίνηση που διοργάνωσε η ίδια, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η επίτευξη της βιώσιμης επενδυτικής επανεκκίνησης επιβάλλει την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης Εθνικής Επενδυτικής Στρατηγικής, προϊόν συνεργασίας δημόσιου, ιδιωτικού και κοινωνικού τομέα, η υλοποίηση της οποίας θα παρακολουθείται από ανεξάρτητη μεικτή Εθνική Επιτροπή Επενδύσεων, που θα αναφέρεται στον πρωθυπουργό και θα συνεργάζεται με όλα τα συναρμόδια υπουργεία».
Η Λούκα Κατσέλη προτείνει επίσης τη δημιουργία ενός Ανεξάρτητου Παρατηρητηρίου για την παρακολούθηση της Εθνικής Επενδυτικής Στρατηγικής. Ωραία τα της Λούκας, αρκεί να τα ακούσει ο Αλέξης.

Ο ρεπόρτερ Κακλαμάνης 

img 4201

❱❱Η εικόνα των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας προκαλεί οργή και θυμό. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στον Ευαγγελισμό και ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες, καταγράφοντας ως ρεπόρτερ την κατάσταση με τα ράντσα στους διαδρόμους. «Η εικόνα του ΓΝΑ Ευαγγελισμός, το Σάββατο το βράδυ. Δεν είναι στα επείγοντα. Είναι στις κλινικές που νοσηλεύονται οι ασθενείς. Συγχαρητήρια, κ. Ξανθέ και κ. Πολάκη…» έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...