Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Αφησε το Κοινοβούλιο και έπιασε εκκλησιαστικό στασίδι στην Ηλεία

❱❱ Ψάλτης στην ενορία του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης ΑδρακτάςΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Από δεξιός βουλευτής, δεξιός ψάλτης… O λόγος για τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και γιατρό Παναγιώτη Αδρακτά, ο οποίος έπιασε εκκλησιαστικό στασίδι!

Οταν εγκατέλειψε την πολιτική, που την υπηρετούσε επί δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, έγινε αγρότης στα χωράφια του στην Ηλεία και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκε ψάλτης στην ενορία του στον Αγιο Ιωάννη Θεολόγο στον Καρδαμά. Οπως μάλιστα λέει ο ίδιος στη στήλη, πήρε και επισήμως την ευλογία και τις ευχές του μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού για να ψέλνει και να αναγιγνώσκει τα ιερά ευαγγέλια στην εκκλησία του.

Ο Παναγιώτης Αδρακτάς υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους βουλευτές της Ν.Δ. στην Ηλεία, γράφοντας «πολιτική ιστορία» στη δεκαετία του 1980 και μετά. Το 2015 αποσύρθηκε από την πολιτική και αφοσιώθηκε στη φάρμα του, στη Ροβιάτα Ηλείας, με όνειρο να δημιουργήσει μια πρότυπη βιολογική κτηνοτροφική μονάδα, όπως κι έκανε.

Ομως δεν έφτανε αυτό κι έτσι αποφάσισε να γίνει από δεξιός (πρώην) βουλευτής και δεξιός ψάλτης. Με τις ευχές μας…

Η γλυκιά «μεταμόρφωση» της Φώφης Γεννηματά

img 4233

❱❱Μια άλλη Φώφη, πολύ γλυκιά και ζεστή, συνάντησαν οι πολίτες στον Δήμο Σουλίου στον νομό Θεσπρωτίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Στην Παραμυθιά όπου μίλησε οι πολίτες την τίμησαν δεόντως με μεγάλη προσέλευση.
Μπορεί λοιπόν στη Βουλή να είναι η αυστηρή και στιβαρή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κοντά στον κόσμο όμως μεταμορφώνεται σε μια γλυκιά γυναίκα, που, όταν βλέπει τα παιδιά των ψηφοφόρων της να την πλησιάζουν, βγαίνουν αυτομάτως και το μητρικό ένστικτο. Και αυτά την αλλάζουν πολύ, όπως ευκρινώς αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες της.

❱❱Πολλά αγόρια, λέει (αγόρια τρόπος του λέγειν), που δεν θέλουν να στρατευτούν θα χρησιμοποιήσουν τις μελλοντικές ευεργετικές διατάξεις του νομοσχεδίου για τη διόρθωση φύλου! Αυτό συζητούσαν γελώντας βουλευτές πολλών αποχρώσεων, που έπιναν χθες το καφεδάκι τους στο καφενείο της Βουλής.

«Εξυπηρέτηση» εκλεκτού του Κώστα Γαβρόγλου

gabroglou

❱❱Φωτογραφική διάταξη προς… τέρψιν του Κώστα Γαβρόγλου (φωτό) καταγγέλλει ο βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Διατείνεται ότι το άρθρο 76 του νόμου 4485/2017 του υπουργείου Παιδείας «…αποτελεί φωτογραφική διάταξη για την εξυπηρέτηση» της κυρίας Σοφίας Αυγητίδου, συζύγου του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Γιώργου Αγγελόπουλου και εκλεκτού του υπουργού. Η κυρία Αυγητίδου, η οποία υπηρετεί ως καθηγήτρια στο Τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, μπορεί πλέον κάνοντας χρήση της εν λόγω διάταξης να μετακινηθεί σε ΑΕΙ στον τόπο μόνιμης διαμονής της. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διάταξη, επιτρέπεται σε καθηγητές που έχουν μόνο 15 χρόνια προϋπηρεσίας σε περιφερειακά ΑΕΙ να μετακινηθούν στα κεντρικά ΑΕΙ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης». Ο βουλευτής, εν εξάλλω, υποστηρίζει ότι αυτή η διάταξη έγινε για να ευνοηθεί η καθηγήτρια Αυγητίδου και να πάει κοντά στους οικείους της για δουλειά!

(!)

mhtsotakis 0

Παρασκευή και 13 αναλαμβάνουν τα νέα καθήκοντά τους οι… ανασχηματισμένοι της Ν.Δ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να τους… τρομάξει με το «καλημέρα». Περίεργο ντόμινο, λοιπόν, προκάλεσε η τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. Και αυτό γιατί ο Βασίλης Κικίλιας που έφυγε βρέθηκε στον τομέα της Εθνικής Αμυνας, εκτοπίζοντας τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος γίνεται πλέον «άνευ χαρτοφυλακίου» τομεάρχης! Και, γενικώς, εκεί που περιμέναμε ανασχηματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούμε τον… μίνι ανασχηματισμό στο εσωτερικό της Ν.Δ.!

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...