Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

«Μάχη» με εξωγήινους

❱❱ Στο κόκκινο η αντιπαράθεση για το νομοσχέδιο που κατοχυρώνει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού
❱❱ 148 βουλευτές υπερψήφισαν την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη Πύρινοι λόγοι, εντάσεις, ακόμα και… παρεμβάσεις εξωγήινων (!) σημάδεψαν την ψηφοφορία που έγινε χθες στο ελληνικό Κοινοβούλιο, το οποίο έκανε νόμο του κράτους την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη! 

eqtywqe5 6

Σε μία συνεδρίαση που τα είχε όλα, οι Ελληνες βουλευτές, με 171 «ναι» και 114 «όχι», άναψαν κατά πλειοψηφία το πράσινο φως στο νομοσχέδιο που κατοχυρώνει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του φύλου, ενώ 148 βουλευτές υπερψήφισαν την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη.

Το πολιτικό θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, όταν κατά την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε… εξωγήινους!

eqtywqe5 3

«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό για να πληροφορηθώ καλύτερα για την ουσία του ζητήματος, κάτι που πολύ αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε, λοιπόν, μια ιστορία για ένα νέο παιδί, το οποίο του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος!» είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Η φράση αυτή πυροδότησε έντονες αντιδράσεις αλλά και γέλια στην αίθουσα της Βουλής! Την επίμαχη αναφορά του κ. Μητσότακη σχολίασε αιχμηρά μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε δεχτεί νωρίτερα επικρίσεις από τον αρχηγό της Ν.Δ. για την απουσία του από το Κοινοβούλιο.

eqtywqe5 5

«Είμαι σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη και ψήφισα όπως μου επέβαλλε η συνείδησή μου, εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό» έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφτεί ψυχίατρο! Η θυελλώδης συζήτηση στη Βουλή έκλεισε με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας και συνοδεύτηκε από πανηγυρισμούς και εναγκαλισμούς των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, που είχαν πάρει θέση στα θεωρεία του Κοινοβουλίου. Μεταξύ αυτών ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, η Πάολα Ρεβενιώτη και αρκετοί ακόμη, που παρακολούθησαν ενεργά τις ομιλίες των πολιτικών, ξεσπώντας σε διαμαρτυρίες, όταν διαφωνούσαν με τις τοποθετήσεις τους. Την παράσταση, πάντως, έκλεψαν ένας νεαρός με εσάρπα και λουλούδι στα μαλλιά και ένας άλλος που επέλεξε να εμφανιστεί με… τουρμπάνι!

eqtywqe5 4

Μουτίδου: «Οφσάιντ ο Βασίλης Τσιάρτας»

wetyhwrΗ Σοφία Μουτίδου (φωτό αριστερά) έβγαλε… οφσάιντ τον Βασίλη Τσιάρτα (φωτό δεξιά)! Η ηθοποιός μέσω του καναλιού της στο YouTube, το οποίο ακολουθούν χιλιάδες φαν της, πέρασε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή γενεές δεκατέσσερις για τις δηλώσεις του περί του νομοσχεδίου αλλαγής φύλου στα 15.

Η πρωταγωνίστρια, που δεν χαρίζει… κάστανα, έκανε λόγο για τεράστιο… αχταρμά στον εγκέφαλο του δημοφιλούς αθλητή: «Ο Τσιάρτας δεν καταράστηκε, αλλά ευχήθηκε, γιατί κατά βάθος είναι καλός άνθρωπος. Είπε: ‟Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που το ψήφισαν”. Δεν είναι κακό. Εκεί ακριβώς καταλαβαίνεις ότι το κεφάλι του είναι σε μια κακή στιγμή. Οπως το λένε και στο ποδόσφαιρο, οφσάιντ» ανέφερε στον μονόλογό της η Σοφία και συνέχισε: «Οταν λοιπόν σαν υστερόγραφο, στο θέμα της διόρθωσης φύλου, βάζεις “Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους για να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα”, εκεί καταλαβαίνεις ότι ο αχταρμάς στον εγκέφαλο του γράφοντος είναι τεράστιος και ότι η ημιμάθεια είναι σαφώς χειρότερη της αμάθειας» είπε ξεσπαθώνοντας. Να θυμίσουμε πως η Σοφία παρουσίασε φέτος το Athens Pride.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...