Ο κουρέας της Βουλής και το… μπαρμπέρικο

❱❱ Ο Πέτρος, αν και δεν «κόβει» το χρέος, περιποιείται την κόμη πολλών εθνοπατέρων Το πιστεύετε ότι υπάρχει κουρείο στη Βουλή; Κι όμως υπάρχει… 

Οπως και ειδικότητα κουρέα, που στην προκειμένη περίπτωση… λέγεται Πέτρος.

Το μπαρμπέρικο βρίσκεται εντός του Κοινοβουλίου, στον πρώτο όροφο, πίσω ακριβώς από τα δημοσιογραφικά έδρανα. Χθες οι πολίτες που ανέβηκαν στα θεωρεία του ορόφου για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση για τη διόρθωση φύλου κοντοστάθηκαν και κοιτούσαν την ταμπέλα του. Το κουρείο της Βουλής άνοιξε το 1988 και από τότε ο κουρέας του, σε πολύ χαμηλή τιμή μάλιστα, κουρεύει ό,τι κουρεύεται (εκτός από τους Σία Αναγνωστοπούλου, Τάσο Κουράκη, Παύλο Πολάκη κ.λπ.)!

Από τα ψαλίδια του έχουν περάσει άνδρες κι άνδρες. Μόνο «κούρεμα» χρέους δεν έχει κάνει ο Πέτρος. Ολα τα άλλα περνούν από τα χέρια του «ψαλιδοχέρη».

—-

❱❱«Ενα θεωρείο γεμάτο με μουστάκια που φορούν φούστες». Ετσι χαρακτήρισαν υπάλληλοι της Βουλής το τσούρμο των ανθρώπων των ομοφυλοφιλικών κοινοτήτων που βρέθηκαν χαρούμενοι και λαμπεροί στο Κοινοβούλιο. Το τι τράβηγμα και τι botox πέρασε τον έλεγχο δεν λέγεται! Μετά το πέρας της συνεδρίασης, έξω από την πύλη της Βουλής, άναυδοι οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το gay parade!

—-

Σα «φωλιά πουλιών στο κεφάλι»

❱❱ Εντάξει, «δεν υπάρχει», που λέει χαρακτηριστικά και η νεολαία, το μαλλί της πρώην υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία παρουσιάστηκε χθες στη Βουλή με μια «φωλιά πουλιών στο κεφάλι». Είχε φουσκώσει (ξάσει, κοινώς) με κάποιον τρόπο το πάνω μέρος των μαλλιών της και ήταν σαν να ξέμεινε αχτένιστη, ναυαγός σε ξέρα, για περισσότερο από μήνα. Σία μου, καθρέφτες στο σπίτι ή κομμωτήριο στη γειτονιά σου δεν υπάρχει; Τι να πούμε πια;

—-

Συγχαρητήριο SMS από έναν παπά

❱❱ «Οχι σε όλα» ψήφισε η όμορφη και ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τη διόρθωση ταυτότητας φύλου κι αμέσως δέχτηκε συγχαρητήριο SMS από τον παπα-Θωμά, έναν ιερέα από την εκλογική περιφέρειά της, τη Β’ Θεσσαλονίκης.
Ανετη, αφού δεν υποχρεώνεται σε κομματική πειθαρχία και γραμμή, ως ανεξάρτητη, μπορούσε να κάνει κι έκανε τη δική της προσωπική επιλογή.

«Δεν μπορεί από τα 15 να αποφασίζεις κάτι τόσο σοβαρό» αιτιολόγησε την απόφασή της στη στήλη η πανύψηλη Κατερίνα, η οποία, φορώντας ένα εντυπωσιακό ιβουάρ προς λευκό κοστούμι, έκανε τα βλέμματα των συναδέλφων της να γυρίζουν στο πέρασμά της.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ