Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Από την αλλαγή φύλου στα 15, σε εργοστάσιο τούβλων του Βόλου

❱❱ Από την αλλαγή φύλου στα 15, σε εργοστάσιο τούβλων του ΒόλουAΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα» λέει το αρχαίο ρητό – και τι συμβολισμός, για τον Αλέξη Τσίπρα, να επισκεφθεί μια μέρα μετά τους «ατάκτως ερριμμένους» βουλευτές του (στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου στα 15 έτη) παλιό εργοστάσιο τούβλων στον Βόλο!

Στην επίσκεψή του στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, το οποίο στεγάζεται σε παλιό εργοστάσιο της πόλης, είδε (λέει) όλα τα στάδια της παραγωγής διαφορετικών τύπων τούβλων και κεραμιδιών, που αναδεικνύουν την ιστορική ταυτότητα του Βόλου και τη βιομηχανική κληρονομιά του. Ωραία ιδέα και μοντέρνα φωτογράφιση, όπως διαπιστώνουμε.
Αλλά χρειαζόταν να πάει μέχρι τον Βόλο να δει τούβλα;

Γιατί δεν ανοίγει τον κατάλογο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, να βρει τα ονόματα και τα τούβλα που πετάνε κάθε φορά που μιλάνε;
Εχασε και καμιά δεκαριά από αυτούς στην προχθεσινή ψηφοφορία. Κι ακολουθεί και η πρόταση για αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς! Μόνο ο Νίκος Καρανίκας θα του μείνει στο τέλος!

Η Καλαμπάκα, ο Αμυράς και το «Τατουάζ» του Γεωργίου

amyras708 0

❱❱«Η Καλαμπάκα είναι μια πόλη που δέχεται περίπου 2.000.000 τουρίστες όλον τον χρόνο» λέει σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς (φωτό). Κι αν είναι έτσι, αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο που δεν το γνώριζα. Δηλαδή, ότι η Καλαμπάκα αγγίζει σε τουρισμό τη Μύκονο!

Ισως γι’ αυτό ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς «Το τατουάζ», γύρισαν εκεί τα επεισόδια. Οπως και να έχει όμως, ο Αμυράς ζητά να στελεχωθεί το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με παιδίατρο και ακτινολόγο, καθώς στην περιοχή ζουν και 1.476 παιδιά κάτω των 14 ετών και βρέφη, που καλύπτονται με επικουρικούς παιδιάτρους από το Νοσοκομείο Τρικάλων μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Γιώργο μου, με την ερώτηση στον υπουργό λίγα θα πετύχεις, ενώ, εάν έκανες μια εμφάνιση στο σίριαλ θέτοντας το πρόβλημα, μια χαρά θα λυνόταν, και μάλιστα άμεσα. Πάρε τηλέφωνο τον Γεωργίου!

Ο Σταύρος στο τέλος θα μείνει με τα βραχιολάκια στο χέρι

img 4238

❱❱«Εγώ έχω τα στολίδια μου, τα δαχτυλίδια μου και ό,τι πω»! Τραγουδάκι αφιερωμένο στον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Σταύρο Θεοδωράκη – όλο και πληθαίνουν τα βραχιολάκια που φοράει στο χέρι. Μόνο που φοβάμαι ότι με τα βραχιολάκια θα μείνει, καθώς η εικόνα που παρουσίασε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της «διόρθωσης φύλου» ήταν απίστευτα απογοητευτική. Σκορποχώρι και καθένας το μπαϊράκι του!
Συμπέρασμα: Η νέα Κεντροαριστερά είναι σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο «διασώσατε» κοινοβουλευτικώς, χωρίς να δείτε τη ζημιά που σας κάνει! Ολοι οι άλλοι, οι καμιά δεκαριά υποψήφιοι, που παλεύουν για Κεντροδεξιά, δεν είμαι σίγουρη ότι ξέρουν πού πάνε… Σίγουρα, πάντως, «στο άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα κάψει κόσμο μετά θάνατον

❱❱Τυφώνας «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» αναμένεται να χτυπήσει τον Νοέμβριο. Κι αυτό γιατί τότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο με τις αδημοσίευτες συνεντεύξεις που είχε δώσει ο πρώην πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά. Να θυμίσουμε ότι ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε ζητήσει να βγουν τα λεγόμενά του μετά τον θάνατό του. Γιατί, άραγε; Ποιους καίει; Ο Νοέμβριος θα έχει πολύ ενδιαφέρον, εικάζουμε!

(!)

esr 1210 008 cmyk

Σλόγκαν στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει ένα φύλλο φυτού κι ένα φύλλο εφημερίδας και λέει «όχι φύλλο, αλλά φύλο»! Αλλού η θάλασσα, δηλαδή, και αλλού το πλοίο. Απορώ για το τι χρεία υπήρχε να βγει σποτάκι, μια μέρα μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου… Τόσο πολύ ασφυκτιούν κάποιοι μέσα στο συριζαίικο φύλο τους; Αναρωτιέμαι λοιπόν – και προσθέτω κι εγώ έναν στίχο στον προβληματισμό τους: «Η καρδιά μου φύλλο φύλλο, ματωμένη τριανταφυλλιά. Στο Αιγαίο και στον ήλιο, Θεέ μου, πόση νιώθω μοναξιά».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...