Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πληθαίνουν οι γκρίνιες μέσα στην παραπαίουσα Ενωση Κεντρώων

❱❱ Η δυσαρέσκεια για την τακτική του κόμματος και οι προτάσεις σε βουλευτές για… μεταγραφήΑπο τη Βίβιαν Μπενέκου

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι γκρίνιες μέσα στην Ενωση Κεντρώων για την τακτική του κόμματος, που παραπαίει από τη μια πλευρά στην άλλη και τανάπαλιν. Η φωτιά σιγοβράζει, όσο κι αν οι καπνοί ακόμη καταπνίγονται.

Πολλοί βουλευτές εμφανίζονται κατά καιρούς δυσαρεστημένοι και δεν διστάζουν να πουν ότι έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλα κόμματα.

Ακόμη και ο γιος του προέδρου Μάριος Γεωργιάδης δήλωσε σχετικά στην «Espresso» για τη σχέση του με τον Βασίλη Λεβέντη: «Πάντα υπάρχουν συγκρούσεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Αλλιώς ζεις σε μια ψεύτικη σχέση. Εχουμε αρκετές διαφορές, αλλά αυτό είναι που μπορεί να ανεβάζει ακόμη ψηλότερα το επίπεδο μιας σχέσης και κατ’ επέκταση ένα κόμμα.

Το να συμφωνούν όλοι σε όλα είναι απλά μία τυπική διαδικασία. Ολοι οι βουλευτές έχουμε τις ανησυχίες μας και είναι πάντα εκεί ο πρόεδρος να μας ακούσει»
O ίδιος μάλιστα σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί πρόταση από άλλο κόμμα είπε χαρακτηριστικά: «Φυσικά υπάρχουν προτάσεις και προσεγγίσεις, ας μην κρυβόμαστε».

Στον πρόεδρο

Ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, στην ερώτηση αν θα πήγαινε σε άλλο κόμμα, είχε απαντήσει ως εξής: «Αν είχα πάρει μια τέτοια απόφαση, σίγουρα θα πήγαινα στον πρόεδρο, θα του το έλεγα και θα ήμουν εγώ πρώτος που θα έβγαινα και θα έκανα μια επίσημη ανακοίνωση. Προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν θα πω από πού προέρχονται».

Ακόμη και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης μάς είχε δηλώσει: «Οταν έφυγε από το κόμμα ο Γιώργος Καρράς, με τον οποίο είχαμε εντοπίσει οργανωτικές δυσλειτουργίες, εγώ επέμεινα στον πρόεδρο να διορθωθούν αυτά».
Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, μάλλον δεν έχουν διορθωθεί τα πράγματα και τα παιδιά αντιδρούν.
Και τελικώς, εάν τους αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα!

img 4277

❱❱Φίλος του Κωνσταντίνου Κυρανάκη (δεξιά) ο νικητής των εκλογών στην Αυστρία και πιθανότατα ο επόμενος καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς (αριστερά), ετών 31. «Τον γνώρισα έξι χρόνια πριν, μέσα από την κοινή μας θητεία στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Μπήκε στην κυβέρνηση στα 25 του, βγήκε πρώτος σε ψήφους σε όλη τη χώρα στις επόμενες εκλογές και στα 27 του έγινε υπουργός Εξωτερικών. Δούλεψε ασταμάτητα μαζί με μια ομάδα νέων, μεταξύ των οποίων ο αδελφικός μου φίλος Stefan Schnöll, που σήμερα εκλέγεται βουλευτής στο αυστριακό Κοινοβούλιο…» λέει για τον φίλο του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ., που ήταν από τους πρώτους που τον συνεχάρησαν.

Οι εμπνεύσεις Σπίρτζη και ο… τροχονόμος

❱❱Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Σπίρτζης; Στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), εμπνεύσεώς του, θα μας σταματά ο τροχονόμος, θα μπαίνει στο TAXIS και ανάλογα με τα ευρώ που θα βρίσκει στις… τσέπες μας θα τσεκουρώνει. Το πρόστιμο, λέει, θα αυξάνεται με βάση τα οικονομικά στοιχεία του παραβάτη που θα αντλούνται μέσω του συστήματος ΤAXIS, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών.
Τι λες, ρε μεγάλε; Εκτός του ότι θα παραβιάζει κάθε τροχονόμος τα προσωπικά μας δεδομένα όταν θα μας σταματάει, θα γράφει και ό,τι του κατέβει; Κι αν είμαι φτωχός και οδηγώ τύφλα στο μεθύσι, δηλαδή, θα με αφήνει να φεύγω; Ρωτάω εγώ… Την ίδια στιγμή, όμως, με τον νέο ΚΟΚ αυξάνονται και τα όρια ταχύτητας! Σου λέει ο τρομερός εγκέφαλος: «Σε αφήνω να τρέξεις περισσότερο για να σου πάρω και περισσότερα!» Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Σε βαφτίσια ο Σαμαράς

samaras 0

❱❱Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε σε βαφτίσια! «Μίνι διακοπές» κάνει στη Μεσσηνία ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στα βαφτίσια της κόρης του φίλου χειρουργού Γιώργου Γιαννόπουλου. Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Πλατάνου και νονός της νεοφώτιστης Αθανασίας ήταν ο καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Λινός. 

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...