Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο Πελεγρίνης συναντά στο… σινεμά τον Σωκράτη και τον Κομφούκιο!

❱❱ Ο πρώην υφυπουργός, μετά τις θεατρικές παραστάσεις, τώρα και στις σκοτεινές αίθουσεςΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ταινία με πρωταγωνιστή τον πρώην υφυπουργό Παιδείας θα απολαύσουν σινεφίλ αυτόν τον χειμώνα, μια και έχουν την ευκαιρία να δουν στις αίθουσες τις ζωές των κορυφαίων φιλοσόφων Σωκράτη και Κομφούκιου!

Τελικά, ο Θεοδόσης Πελεγρίνης εξελίσσεται σε μεγάλο ηθοποιό! Αφού ξεκίνησε τις παραστάσεις στο θέατρο Αλκμήνη και μάλιστα με δικό του έργο, με τον τίτλο «Η πρόβα με τον Αριστοτέλη», τώρα έγινε και πρωταγωνιστής στο σελιλόιντ! Η ταινία «Σωκράτης – Κομφούκιος» γυρίζεται με αφορμή το επετειακό έτος φιλίας Ελλάδας – Κίνας, είναι ελληνοκινεζικής παραγωγής και ένα μέρος των γυρισμάτων έχει ήδη γίνει στην Πλάκα.

Κοινές ρίζες

Ο Ελληνας φιλόσοφος Σωκράτης, που γεννήθηκε 10 χρόνια μετά τον Κομφούκιο, έχει κοινές ρίζες στη σκέψη και τη θεωρία του με τον Κινέζο φιλόσοφο, και αυτές τις «άγνωστες συμπήξεις» θα αποκαλύψει ο φίλος του Αλέξη Τσίπρα Θεοδόσης Πελεγρίνης. Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υφυπουργός Παιδείας μάλλον έχει αφήσει χιλιόμετρα μακριά την πολιτική και ασχολείται μόνο με τον έρωτά του, το θέαμα. Σκεφθείτε ότι ο ίδιος γράφει, παίζει και πολλές φορές σκηνοθετεί τα έργα του! Πάντως, όσοι τον έχουν δει λένε ότι ο Πελεγρίνης με το που πατά το σανίδι είναι ένας άλλος άνθρωπος. Αναγεννάται. Αλλωστε, μήπως και η πολιτική που υπηρέτησε ένα μεγάλο θέατρο δεν είναι;

Καφεδάκι στη στοά City Link για την Γκερέκου

gkerekou

❱❱Η ωραία Αντζελα έπινε προχθές το καφεδάκι της στη στοά City Link. Μιλάμε για την Αντζελα Γκερέκου, την πρώην υπουργό, που μάλιστα έχει κόψει και τύπου ανδρικό το μαλλί της και της πηγαίνει πολύ. Η Αντζελα φαινόταν απασχολημένη με χαρτιά και iPad, δίνοντάς μας την αίσθηση ότι το ραντεβού ήταν καθαρά επαγγελματικό.

Η «Ραδιοτηλεόραση» στα χέρια του Παππά

pappas 2

❱❱Ο Νίκος Παππάς κρατά στα χέρια του τη θρυλική «Ραδιοτηλεόραση», που επανακυκλοφόρησε και θα διανέμεται δωρεάν. Πρόκειται για το πρώτο συλλεκτικό τεύχος, που εικονίζει στο εξώφυλλό του το Κοινοβούλιο και αναφέρεται στην απελευθέρωση της Αθήνας. Συγκινημένος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, το διάβασε πρώτος.

Καταγγελίες για αριστερά ρουσφέτια

oikonomou 2

❱❱Ρουσφέτια και μάλιστα αριστερότατα καταγγέλλει ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου και μάλλον έχει δίκιο. Λέει, λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστά τη συνέντευξη ως μέσο επιλογής των γιατρών στις ΜΕΘ με λίστες! «Η αντικατάσταση της συνέντευξης, ως μέσο επιλογής των γιατρών, και η επιβολή της λίστας προτεραιότητας ή της κλήρωσης αποτελεί ξεκάθαρη υποβάθμιση για τις ΜΕΘ. Η επιχείρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙZΑ – ΑΝ.ΕΛ. να εξαφανίσει κάθε ίχνος αξιοκρατίας συνεχίζεται ακάθεκτη» επιμένει ο Βασίλης Οικονόμου. Τι γίνεται, συριζόπουλά μου; Δεν σας έφταναν οι σημαιοφόροι στα σχολεία που θα βγαίνουν από λίστες; Θέλετε και γιατρούς δικούς σας; Οπου τρύπα και ρουσφέτι; Αριστερή αξιοκρατία… φαντάζομαι!

(!)

tsipras neos

«Γουί χαβ ίτεν δε κάμελ εντ νάου δερ ις δε κιου»! Δε κιου; Δε οτοκιού;
Μα πας στην Αμερική, είσαι πρωθυπουργός και δεν κατέχεις ούτε το Lower… Για Proficiency, δεν το συζητάμε! Μιλώντας στο αμερικανικό ινστιτούτο Brookings και ερωτηθείς για τον ρόλο του ΔΝΤ, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «There is an expression in Greece, we have already eaten the camel and now there is the queue». Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση, «φάγαμε την καμήλα και έμεινε η ουρά..! Δεν φτάνει που τρώει καμήλες, ο… καμηλιέρης, του μένουν και… οι ουρές στις τράπεζες. Πρώτον, στη χώρα μας, όταν τρώμε, «τρώμε γάιδαρο» και στην Αγγλία, όταν μιλάνε για την ουρά του γαϊδάρου ή και της καμήλας, λένε tail. Η queue αναφέρεται σε ουρά που συναντάμε στην τράπεζα, στο γκισέ! Με λίγα λόγια: «Του μπι γκουντ του μπι τρου» που λέει κι η Εφη Θώδη.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...