Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η Λάσπα στην πασαρέλα με την 7χρονη κόρη της

❱❱ Ολα τα φλας στην Ιταλίδα σχεδιάστρια Anna Molinari που ήταν special guestΜε εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω και κάτω από την πασαρέλα και special guest την Ιταλίδα σχεδιάστρια Anna Molinari ολοκληρώθηκε χθες η 22η ελληνική Εβδομάδα Μόδας! Στα highlights της διοργάνωσης, η 7χρονη κόρη της Κατερίνας Λάσπα, η οποία εμφανίσθηκε με ύφος και αέρα μοντέλου στο πλευρό της μητέρας της. 

Η μικρή Σάρα φόρεσε κολάν από τη συλλογή αθλητικών ρούχων που σχεδιάζει η μαμά της και τη συνόδευσε στην πασαρέλα προκαλώντας το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Την παρθενική εμφάνισή του στην πασαρέλα –πολύ νωρίς, ομολογουμένως– έκανε και ο μόλις λίγων μηνών γιος του dj Airth, των Vegas, ο οποίος παρέλασε στην αγκαλιά του μπαμπά του για λογαριασμό των Celebrity Skin. Για το συγκεκριμένο fashion brand η Βίκυ Κουλιανού περπάτησε με ανδρικά εσώρουχα, ενώ την ίδια μέρα θέμα συζήτησης έγινε και το μοντέλο που χρησιμοποίησε τα παπούτσια του Giorgio Fatouro για… σουτιέν!

Την πολύ ενδιαφέρουσα –πίσω πλευρά του– έδειξε το μοντέλο της επίδειξης του Athens Fashion Club, το οποίο εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα άκρως αποκαλυπτικό κρινολίνο, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η Ελένη Χατζίδου, που ανέβηκε στο catwalk του οίκου Kathy Ηeyndels με ύφος top model. Ομως, και κάτω από την πασαρέλα οι celebrities έκαναν το δικό τους… σόου μ’ αυτά που επέλεξαν να φορέσουν… Αρχής γενομένης, από τον Λάκη Γαβαλά, που «έριξε» επάνω του το διαχωριστικό από τον φράχτη και προσήλθε φορώντας παντοφλάκια! Ακρως αρνητική εντύπωση πάντως προκάλεσε το ντύσιμο της Μάγκυς Χαραλαμπίδου μιας και το leather look δεν της πήγαινε καθόλου. Last but not least, η Μαρίνα Πατούλη, στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη (πού ήταν ο δήμαρχος;) και πάντα με φουστάνια που έχουν κάτι να… αποκαλύψουν.

H 16χρονη που έκλεψε την παράσταση

dsc 3101

Μια 16χρονη ενθουσίασε την Anna Molinari, η οποία την επέλεξε για το catwalk της στο Ζάππειο! Μπορεί το όνομα της νεαρής, Μαριαγάπη Ξυπολιά (φωτό), να μη σας λέει κάτι, όμως σίγουρα οι παλιότεροι θυμόμαστε αυτό της μητέρας της, η οποία διέπρεψε στον χώρο της μόδας τη δεκαετία του ’90. Η μαμά Κατερίνα Βελούδου ήταν ένα από τα γνωστά μοντέλα και αγαπημένη της ελίτ των σχεδιαστών, και -όπως όλα δείχνουν- η κόρη της βαδίζει στα χνάρια της. Η 16χρονη έχει ως όνειρο να φύγει για καριέρα στο εξωτερικό και το γεγονός ότι υπήρξε προσωπική επιλογή της διάσημης Ιταλίδας σχεδιάστριας της έδωσε θάρρος να κυνηγήσει το όνειρό της.

Θυμήθηκαν τα παλιά

22752163 1410435802408502 347107928 n22711411 1410434242408658 1412454147 n

Η Αντζυ Ανδριτσοπούλου επισκέφτηκε την Anna Molinari στα παρασκήνια της επίδειξης για να της θυμίσει την εποχή που είχε πάρει μέρος στο σόου της, την πρώτη φορά που η σχεδιάστρια είχε έρθει στην Ελλάδα! Το πρώην μοντέλο έδειξε στην ιδρύτρια και creative director του διεθνούς οίκου μόδας Blumarine μια φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, με όλα τα top models της εποχής, από την επίδειξη που είχε κάνει τότε στο REX. «Είναι πολύ γλυκιά γυναίκα και συγκινηθήκαμε με τη συνάντηση» ανέφερε το πρώην μοντέλο στην «Espresso» και συνέχισε λέγοντας πως η κ. Molinari ενθουσιάστηκε, όταν της είπε ότι πλέον σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...