Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε τον δικό του θεατρικό «Φάρο»

❱❱ O πρόεδρος της Ν.Δ. παρακολούθησε μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα παράστασηΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Παραμονή Χριστουγέννων στο υπόγειο ενός σπιτιού, στα βόρεια του Δουβλίνου, κι έξω να βρέχει καταρρακτωδώς». Σε αυτό το σκηνικό μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της Ν.Δ. παρακολουθώντας τον «Φάρο» του Μακφέρσον.

Ο Κυριάκος Mητσοτάκης είναι γνωστός θεατρόφιλος και δεν λέει «όχι» σε μια καλή παράσταση. Ετσι, πήρε τη Μαρέβα, τη βουλευτή και τομεάρχη Πολιτισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και δύο φίλους και πήγε να δει τη μαύρη κωμωδία, την οποία σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. με σπορ λουκ, ήταν σικ ντυμένος, με τζιν παντελόνι και σακάκι, ενώ όσοι τους είδαν παρατήρησαν τα σανδάλια (από τη συλλογή της) που φορούσε η Μαρέβα.

Μετά την παράσταση ο Κυριάκος πήγε στα καμαρίνια και συνεχάρη τους ηθοποιούς. Εκεί τον υποδέχτηκε ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που πρωταγωνιστεί κιόλας στην παράσταση, μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Νίκο Ψαρρά και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. είπε στους ηθοποιούς πως πέρασε ένα όμορφο βράδυ, με την παράσταση να τον καθηλώνει.

Επίσκεψη κατ’ οίκον με μεζεδάκια και selfies

img 4326

❱❱Νέο στιλ πολιτικής επικοινωνίας υιοθετεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Πηγαίνει πόρτα πόρτα, στην κυριολεξία. Μπαίνει στα σπίτια των «φαν» του και εξηγεί τις θέσεις και τις προθέσεις του.
Με κερασματάκια, μεζεδάκια, λικέρ και… selfies ένοικοι και ιδιοκτήτες των σπιτιών υποδέχονται τον δήμαρχό τους, με τον Γιώργο Πατούλη να λέει χαρακτηριστικά: «Ακούμε τα προβλήματα των Αθηναίων. Από γειτονιά σε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι».

Αλέξης και Μπέτυ σε ρομαντική βολτίτσα

esr 2310 008 cmyk

❱❱O έρωτάς του παραμένει δυνατός, παρά τις σκοτούρες της πολιτικής! Ο Αλέξης πήρε το βράδυ του Σαββάτου την Μπέτυ του και πήγε ρομαντική βολτίτσα στην Ερμού.

Διακριτικοί και οι δύο, δεν θέλησαν να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα των περαστικών και γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποίησαν ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα και όχι το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο!
Κάθισαν γύρω στις 11.30 στο all day ρεστοράν Νεράντζι και τσίμπησαν κάτι ελαφρύ με ένα ποτηράκι κρασί. Το πρωθυπουργικό ζεύγος, που -όπως είπαμε- βρέθηκε αθόρυβα και διακριτικά στο ρεστοράν, κάθισε σε μια γωνιά του και άφησε άναυδο τον σερβιτόρο μόλις ο τελευταίος διαπίστωσε ποιους θα σέρβιρε.

Το ρομαντικό δείπνο δεν κράτησε πολύ.
Οι δυο τους είναι νέοι, στο απόγειο της… δόξας και ερωτευμένοι (πάντοτε). Αφροδισιακό η εξουσία, και η συριζαίικη ακόμη περισσότερο, αν και τελευταία έρευνα που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, λέει ότι «Οι δεξιοί αποδίδουν περισσότερο»!

(!)

img 4322

«Οχι οδήγηση μετά την κατανάλωση αλκοόλ» είπαν οι φοιτητές του ΤΕΙ Μεσολογγίου σε μια νυχτερινή εκδήλωση που διοργάνωσαν (την ονόμασαν «Νύχτα χωρίς αλκοόλ»). Κοντά τους βρέθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, στηρίζοντας την κίνηση των φοιτητών.
«Οταν οδηγείς, μην πίνεις» είπαν με ένα στόμα οι φοιτητές, ευαισθητοποιημένοι από τα δεκάδες τροχαία με θύματα νεαρούς φίλους τους, που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά στον νομό τους.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...