Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Για τζόκινγκ στο πάρκο Λίνκολν με σορτσάκι και μπλε αθλητικά

❱❱ Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάλασε ούτε στην Ουάσινγκτον το πρόγραμμα εκγύμνασής του

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα έχουμε δει όλα από τον πρωθυπουργό μας, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε, αν και γνωρίζαμε ότι εδώ και καιρό προσπαθεί να είναι fit!

Ο Αλέξης Τσίπρας, τα κουμπιά του οποίου στα κοστούμια του ήταν στα όρια της εκτόξευσης στο Διάστημα πριν από λίγο καιρό, γυμνάζεται ακόμη και στα ταξίδια!

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στις ΗΠΑ εθεάθη να κάνει τζόκινγκ στο πάρκο Λίνκολν στην Ουάσινγκτον, όπως ένας «κλασικός Αμερικανός», σαν κι αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες. Φορούσε σορτσάκι και μπλε αθλητικά ρούχα και μάλιστα μετά το τζόκινγκ έκανε και διατάσεις!

Οπως και να έχει, είναι στιλάκι χάρη στην ειδική διατροφή και τη γυμναστική. Μπράβο του, αλλά φανταστείτε τι περιμένει εμάς, αφού η σχέση μας είναι αλληλένδετη. Οντας αγύμναστος στο παρελθόν μας έτρεχε χιλιόμετρα, σκεφθείτε τώρα που γυμνάζεται τι έχουμε να πάθουμε!

«Αντίο» από Βουλγαράκη στον παλιόφιλο από το «Παλάσκας»

img 4327

❱❱«Σπουδαίος αθλητής και απίστευτος άνθρωπος ο Θανάσης Καλογιάννης. Γνωριστήκαμε στο Ναυτικό. Στον ίδιο θάλαμο, διπλανές κουκέτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης “Παλάσκας”. Ωρες συζητήσεων… Αν και είχε σπουδάσει οδοντίατρος, ακολούθησε το όνειρό του και έγινε ένας από τους καλύτερους φωτογράφους μόδας διεθνώς. Τον ξανασυνάντησα όταν ήμουν υπουργός Πολιτισμού -έμενε μόνιμα στη Βραζιλία τότε με τη γυναίκα του- και του είχα ζητήσει να οργανώσει εκθέσεις φωτογραφίας για το ΥΠΠΟ». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης τον φίλο του και σπουδαίο αθλητή, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

«Λιβάνισμα» πριν από την άφιξη του πρωθυπουργού

img 4328

❱❱Κέντρο Υποστήριξης Δανειοληπτών εγκαινιάστηκε στα Γιάννενα από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Παπαδημητρίου, προετοιμάζοντας φυσικά την έλευση του πρωθυπουργού στην Ηπειρο.
«Η εκπεφρασμένη βούληση της κυβέρνησης να βοηθήσει τους πολίτες που έχουν αδυναμία αποπληρωμής των δανείων τους οδήγησε στη θεσμοθέτηση της Ειδικής Γραμματείας Δανειοληπτών. Το Κέντρο παρέχει δωρεάν ενημέρωση και νομική υποστήριξη σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη» είπε επ’ ευκαιρία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος.
Τώρα καλό είναι ότι υπάρχει το κέντρο, για να λένε τον πόνο τους οι πολίτες, αλλά το δάνειο δεν υποστηρίζεται με το «λιβάνισμα»! Δουλειά και χρήματα θέλει. Και γι’ αυτό ούτε κουβέντα, υπουργέ…

Δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του πατέρα της

markoy

❱❱H ανεξάρτητη βουλευτής Kατερίνα Μάρκου πέρασε ένα πολύ δύσκολο δεκαπενθήμερο, καθώς ο πατέρας της Δημοσθένης εισήχθη στο Ιπποκράτειο με πνευμονία. Χθες πάντως επέστρεψε υγιής στο σπίτι του και η ίδια, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της πατέρα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θετική συνεισφορά του στην περιπέτεια του μπαμπά της. Η χαρά του Πολάκη έγινε η Μάρκου… 

(!)

sos pigi proto thema 2

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου συναντήθηκε με τον Γερμανό πρέσβη Γενς Πλέτνερ.
Από τις 25 Μαΐου, που εξερράγη ο παγιδευμένος φάκελος μέσα στο αυτοκίνητό του, ο Λουκάς Παπαδήμος παρέμεινε για 35 μέρες αυστηρά φρουρούμενος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού με ένα βαθύ τραύμα στον μηρό.

Μετά τη νοσηλεία του μεταφέρθηκε στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό, που θύμιζε φρούριο, και ακόμα και οι γιατροί χρειάζονταν ειδική άδεια για να τον επισκεφθούν. Αλλά και οι μετακινήσεις του στη συνέχεια γίνονταν με βάση ειδικό σχέδιο της Αντιτρομοκρατικής!

Η συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον κ. Πλέτνερ εντάσσεται στις καλές σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού με Γερμανούς αξιωματούχους από τη θητεία του στη Φρανκφούρτη ως αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Αλλωστε και στον Ευαγγελισμό τον είχε επισκεφθεί ο φίλος του και άλλοτε συνεργάτης του, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ.

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...