Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Το προσκύνημα και η συγκίνηση του Κατρούγκαλου για τον… Τσε!

❱❱ Ο υπουργός ταξίδεψε μέχρι τη Σάντα Κλάρα για να βρεθεί στο μαυσωλείο του κομαντάντεAΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«…Σαν ευχή και σαν κατάρα / στα στενά της Σάντα Κλάρα / το όνειρό σου δοκιμάζεις / το ζε στό το πέρασμά σου / φωτιά που ανάβει η ματιά σου / κομαντάντε Τσε Γκεβάρα».

Με αυτούς τους στίχους στα αυτιά του ο υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος προσκύνησε με περισσή συγκίνηση το μνημείο του θρυλικού για πολλούς κομαντάντε.
«Ηταν ένας φόρος τιμής στον “μεγάλο Τσε” για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος ταξίδεψε έως τη Σάντα Κλάρα για να δει… το είδωλο των νεανικών χρόνων του.

dnu5virwkaal fp

Η Σάντα Κλάρα είναι από τις πλέον διάσημες τουριστικές τοποθεσίες της Κούβας και εξαιτίας του μαυσωλείου του Τσε Γκεβάρα στο οποίο έχουν ταφεί τα οστά του. Στο ίδιο σημείο μάλιστα υπάρχει και μουσείο αφιερωμένο στον κορυφαίο επαναστάτη, που φυσικά και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί ο δικός μας αριστερός «τσεγκεβαρίστας» υπουργός.

Hasta siembre (Εις το επανιδείν στην αιωνιότητα, αρχηγέ), λοιπόν, για τον Κατρούγκαλο και Hasta la vista για μας!

ΣΥΡΙΖΑ και Ορθοδοξία

❱❱Μαθαίνω ότι αρκετοί συριζαίοι υπουργοί και μη θα βρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου, που έρχεται στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα. «Εγρήγορση – χρέος των ορθοδόξων», λοιπόν, είναι ο τίτλος του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου που θα παρουσιαστεί στις 3 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Κάραβελ».

Ο μακαριότατος θα επισκεφθεί και την Εκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου που γίνεται για έκτη συνεχή χρονιά φέτος και στο πάνελ, μεταξύ άλλων, θα βρίσκεται και ο πρώην επίτροπος της Ε.Ε. και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Ιωάννης Παλαιοκρασσάς. Εκεί λοιπόν θα βρεθεί και ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κοντά στην Ορθοδοξία!

Το βιντεάκι και οι τρύπες που δεν κλείνουν με ψίχουλα

vinteo

❱❱Εχουν χιούμορ οι κυβερνητικοί. Ο prime minister Αλέξης Τσίπρας ανέβασε ένα βιντεάκι ως διαφημιστικό του ερχομού (με το καλό) του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).Το βίντεο αρχίζει με χαρούμενο τραγουδάκι, κάποιον να στρώνει τραπέζι σε ταβέρνα και ποτήρια με κρασί να τσουγκρίζονται την ώρα που φαίνεται το σλόγκαν: «Ολοι οι πολίτες έχουμε μερίδιο στη χαρά».
Δηλαδή κατά την άποψη των συριζαίων η χαρά που περιμένει να γευτεί ο πολίτης τού σήμερα, που έχει κάψει τη γούνα του, είναι το… τσούγκρισμα στην ταβέρνα!

Με αυτά τα χαριτωμένα, λοιπόν, και λέγοντας παρακάτω στο βίντεο (για να προλάβουν τις αντιδράσεις) ότι «το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν είναι ψίχουλα», ο ίδιος υποστηρίζει ότι στόχος του είναι «να επανεντάξει εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που μέχρι σήμερα βρίσκονταν έξω από τις παροχές του κοινωνικού κράτους, στον βασικό κορμό μιας κοινωνίας που αναδιοργανώνεται, με την προοπτική οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να φτάσουν τους 700.000».
Τη χαρά του, όμως, δεν φαίνεται να συμμερίζονται οι πολίτες, που του γράφουν κατά δεκάδες ότι με τα επιδόματα δεν πας στις ταβέρνες να τα πιεις, κοιτάζεις πώς θα κλείσεις τρύπες!

Η καβαλημένη υπουργός

❱❱Νεαρή υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, καθήμενη πάνω στον θρόνο της ομορφιάς, των νιάτων και των φιλοδοξιών της, αυξάνει καθημερινά το μπαλόνι της αυτοπεποίθησής της, που κοντεύει να σπάσει…
Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, οι κακές γλώσσες λένε ότι σπάει απλώς τα νεύρα των συναδέλφων της που τυγχάνει να συνεργάζονται μαζί της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τη φορτώνουν με δεκάδες χαρακτηρισμούς, όχι και τόσο κολακευτικούς για εκείνη.
Φυσικά, η ίδια ποσώς ασχολείται με τέτοια, καθώς ακολουθεί το δόγμα: «Τώρα είναι η ευκαιρία. Ή τώρα ή ποτέ».

(!)

patoylis

Μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του ο αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου επιστρέφει, ως φαίνεται, στα κοινωνικά δρώμενα.
Ο δημοφιλής σπορτκάστερ, που τον περασμένο Ιούλιο υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και βγήκε νικητής, τάσσεται στο πλευρό του φίλου του Γιώργου Πατούλη, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του «Πρωτεύουσα Ξανά».
Και, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η συμφωνία που έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στα Πετράλωνα επισφραγίστηκε με μια παρτίδα «μπρα ντε φερ»!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...